Horoskop Vattumannen februari 2023

I februari kommer vattumannen att vara väldigt omtänksamma och tillgiven tack vare Venus påverkan. Horoskop Vattumannen februari 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Det kan dock vara ett problem i vissa situationer. Horoskop Vattumannen februari 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Var nu uppmärksam på din partner istället för att flörta med andra personer. Horoskop Vattumannen februari 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Om det kommer att leda till en konflikt kan du riskera att förlora hen på grund av ditt beteende.Under denna månaden kommer du inte vara speciellt sparsam av dig, och du kommer att unna dig själv att köpa nya saker.

Månadshoroskop Vattumannen februari 2023 – karriär och ekonomi

Försök att hitta någon sorts självkontroll eftersom att spendera för mycket kan göra att du hamnar i allvarliga ekonomiska problem. Alla Fiskarna kan se fram emot ett utbrott av kärlek och kanske kan det vara början på ett nytt stabilt förhållande.

Månadshoroskop Vattumannen februari 2023

Januari ger dig en glädje av positiv energi, som du bäst kan utnyttja i ditt arbete. Det har trots allt varit ett påfrestande år.

Hälsohoroskop

Det visar sig om din kärlek är riktig eller om det bara var en kortvarig flirt.

Pengar

Saturnus i vattumannen i första huset för personlighet, kan innebära att din personlighet förändras ganska radikalt under 2023-23, så länge som Saturnus, den stora läraren, befinner sig i ditt tecken men detta gäller så klart främst dig som har ascendenten i vattumannen och i mindre utsträckning dig som är född med solen i vattumannen. Risken med denna transit är att man ibland kan känna sig ledsen och osäker. Men du får också tillfälle att ta en titt på dig själv och anstränga dig för att bli en bättre person och göra bättre ifrån dig. Ansvar, disciplin, blir viktigare. Jupiter hjälper samtidigt Saturnus under 2023 och du känner dig optimistisk oftare och du hittar oftare meningen med det som händer och med det som du gör. Det finns ständigt något att bli glad över med. Mer framgång uppstår också för att ni är seriösare och kan fokusera på det ni gör. Ni klarar av mer på kortare tid. Ni kan också lära er av andra men ni kan själva fungera som mentorer. Även om Saturnus vill att du klarar av mycket på egen hand, och man känner dig övergiven med kvadraturen till Uranus i oxen, huset för trygghet, hem och familj, kommer förmodligen Jupiter att kunna skaffa hjälp var gång det behövs. Kvadraturen till Uranus kan ytterligare öka känslan av att din familj inte är en normal familj. Det kan uppstå en konflikt mellan stabilitet och instabilitet. Mellan det som du förväntar dig och det som finns. Mellan kulturella ramar och den verklighet som råder. En del av er skulle gärna vilja flytta. Om du försöker styra och ställa hemma blir andra familjemedlemmar rebelliska. Detsamma gäller om någon i omgivningen kontrollerar dig. Du gör uppror. Mot årets slut har du dock blivit så mycket mognare, så mycket klokare. En annan risk är att Saturnus påverkar din fysiska kropp och det kan uppstå hälsobekymmer under årets gång men Jupiter i samma hus kan hjälpa dig med att snabbt hitta lösningar och behandlingar. Jupiter kan kräva en omställning av ditt liv med för att kunna hjälpa dig och lite ansträngning från din egen sida kommer att löna sig. Låt inte eventuella hälsoproblem vänta eftersom Jupiter nästa år kommer att befinna sig i fiskarna och kommer inte att kunna hjälpa dig på samma sätt.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vattumannen juli 2022

Vattumannen kommer att vara i god form under Juli, även om de kanske inte själva …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *