Horoskop Vattumannen 2023

Det finns förmodligen inget stjärntecken som är lika vänligt som lufttecknet för Vattumannen. De attraherar helt naturligt många människor, eftersom deras blotta närvaro kan vara mycket fördelaktigt och underhållande för andra personer. Problemet är att de inte vet hur de exakt ska kommunicera sina känslor och då snarare än att försöka förklara saker, så backar de undan. 2023 för Vattumannen kommer att vara mycket utmanande eftersom de kommer att tvingas uttrycka sina känslor. Annars kan de komma att förlora en hel del långsiktiga kvalitetsrelationer. På våren kommer din takt på något sätt att saktas ner, så det kan verka som om du inte gör några framsteg. Men förlora inte hoppet. Se denna period som en typ av viloläge – när din tid kommer så ser du att det var värt det. Rutiner börjar nu gå dig på nerverna, så prova att hitta en ny hobby eller studera något ämne som du har varit intresserad av sedan länge. På grund av Jupiters inflytande i Vattumannen kommer sommaren att bli lite svårare. Du kanske har gjort något som du nu ångrar. I slutändan kommer Vattumannen att tvingas säga sanningen, så det finns ingen mening med att skjuta upp någonting. Om vi tittar på horoskopet är det värt med ärlighet. Svälja ditt behov hålla allt inom dig och öppna upp för en gångs skull. Det kommer inte att vara lätt i början, men i slutändan kommer du inte att ångra det. Under andra hälften av 2023 kommer din familj att genomgå en kris. Enligt horoskopet kommer du nu att börja komma överens bättre med de familjemedlemmar som du tidigare inte hade ett bra förhållande med. Därför kommer din familj att delas upp i två läger, så räkna med att detta orsakar en stor mängd missförstånd. Vattumannen tenderar att vara orolig, och om de inte gör något åt detta så kan det sluta väldigt illa. Tänk på att också detta kommer att passera och snart kommer du att bli lyckligare än någonsin. Vissa stormar kommer inte för att förstöra ditt liv – några är här för att rensa upp din väg och hjälpa dig att växa. Slutet av 2023 kommer att vara ganska lugnt, men du känner ett behov av att isolera dig själv. Du kanske inte känner för att göra olika aktiviteter med dina vänner, men vi kan försäkra dig om att om du inte gör det kommer du att ångra det. Ibland är en förändring i miljön och att se saker genom andras perspektiv verkligen fördelaktig. Horoskop Vattumannen 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du har ett tryggt och fint liv tillsammans med din vän. Det är kanske inte alltid så kärleksfullt, men ni har en fin vänskap. Den som söker ny kärlek nu hittar bara tillfällig sådan. Horoskop Vattumannen 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Du står inför ett år av stora möjligheter och ett kall till att formulera nya mål i livet. Jupiter, den stora gynnaren, har nu gjort sitt inträde i Vattumannens tecken. Du törstar efter större frihet och det får du. Dörrarna till livet står på vid gavel. Du kan ta dig ut i världen eller helt enkelt utomhus. Du erfar hur rikt livet kan vara. Samtidigt har nu Saturnus också påbörjat sin resa i Vattumannens tecken. Är du född 20/1-2/2 gör inflytandet sig gällande under hela året. Trots ett stort frihetsbehov vill du formulera en plan för hur åren framöver ska gestalta sig. Du ser till att det du företar dig faktiskt manifesteras. Det är konkreta resultat du siktar på. Det kan handla om din karriär eller helt personliga intressen. Året är som ”klippt och skuret” för framgångar. Du tar dig själv och dina uppgifter på största allvar. Redan årets första månader är det hög aktivitet. Du är efterfrågad och känner att dina dagar fylls av givande kontakter. När Venus besöker Vattumannens tecken i februari blir livet än ljuvligare. Du ser att du har beundrare och uppskattar den positiva uppmärksamheten du får. Mars månad och fram till början av juni tar du fram både dina mest lekfulla och kärleksfulla sidor. Du vill du njuta hellre än göra nytta. Kärleken blomstrar, du umgås med barn och ger uttryck för din kreativitet. Håll dock hårt i plånboken under tiden. Hemma verkar det finnas nya inslag, speciellt för er födda 26/1-3/2. Förnyelse är nyckelordet. Även på detta livsområde är det ett tema av större frihet men som också kräver en gedigen insats från din sida för att allt ska bli bra.   Neptunus står kvar i den delen av horoskopet som styr bland annat, ekonomin. Där Neptunus står behöver vi vara idealistiska, ha tilltro men kontroll fungerar mindre bra. Ekonomin kan få en skjuts framåt i februari och november inte minst på grund av att du visar framfötterna inom karriären då. Horoskop Vattumannen 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Trycket byggdes långsamt upp under ytan hela 2023, kära Vattuman, och precis innan vi gick in i 2023 släppte universum ifrån sig en ordentlig tryckvåg. Den här tryckvågen har ditt namn skrivet på sig, och det här året är inget litet år för dig. Det betyder inte att förändringarna som väntar dig detta år är begränsade till detta år, men det är helt klart ett år där du plötsligt står i rampljuset, efter att ha kämpat i skymundan. Med vänner vid din sida, balans i sinnet och ett tydligt mål i sikte är det här ett år som för dig närmare saker som du, länge, bara drömt om. Stora ord, men det är ett stort år. Mycket ansvar hamnar på dig nu, många vänder sig till dig, och redan i början av året behöver du vara redo att ta emot ganska mycket från andra. Krav, önskemål, förväntningar. Andra anar att du har saker på gång, att du har något de vill ha mer av, och lika härligt som det här är kan det kännas överväldigande. Men det du gör så bra nu, är att du luckrar upp bilden för vad som varit, och sätter nya perspektiv på saker. Det här gör du främst i ditt eget liv, men du lyckas också förändra andras, ibland utan att du ens vet om det.

Årligt horoskop Vattumannen 2023 – karriär och ekonomi

Kära vattuman, det här blir ditt år! Gör dig redo för att vältas omkull av förändringens tåg. Det här blir ett bra år för din personliga utveckling. Men du kommer behöva göra stora uppoffringar för att lyckas med det du vill åstadkomma. Kanske behöver du göra upp med din bakgrund och bryta dig loss från dina rötter? Du behöver också fundera över vad du gör bara för att det känns tryggt. Låt inte din rädsla för förändring hindra dig från att vara lycklig! Det kan låta klyschigt, men du är faktiskt din egen lyckas smed. Något annat som kännetecknar året är din kreativa utveckling. Du lyckas ofta övertyga andra att du är självständig “fuck off”-person, men alltför ofta bryr du dig faktiskt lite väl mycket om vad andra tycker och tänker. Under året kommer du behöva visa att du kan stå på egna ben och vara självständig, vilket också kommer gynna dina relationer i det långa loppet! Våga satsa på något för att det är kul, inte för att det är trendigt. Det kan bli ett riktigt stormigt år på kärleksfronten, med ett flertal (!) kortare relationer. Om du redan har en partner kan ni möta en stor utmaning tidigt under året, men gynnas av den under början av hösten. 

Årligt horoskop Vattumannen 2023

I år är det Vattumannens år! Jupiter har, tillsammans med Saturnus trätt in i Vattumannen i december 2023. Jupiter skapar 12-årscykler så fundera på vad som hände i ditt liv runt 2009, 1997, 1985 och 1973? Du kan kanske se vilka teman i ditt liv som har gjort sig gällande följande år. Så i år blomstrar du mer än på länge! Du är i din sanna energi och visar vem du är och vad du vill. Vattumannen är trendsättare, geniet och rebellen som tänker nya spännande tankar, långt utanför boxen! Så dela med dig av den som är du och av dina underbara tankar och idéer. I år behöver vi mer än någonsin lösa gamla problem på nya sätt, det kommer att skapas många nya sätt. Bidra med dina gåvor som du har att dela med världen. Våga vara du, det är just dina originella sidor som behövs nu! Du är pionjären och inspirerar andra att våga gå nya vägar i livet. Du kan känna en rastlöshet och du kan längta ut och vill se världen och engagera dig i livets stora frågor. Om du inte kan resa fysiskt så använd Internet, som styrs av Vattumannen. Sök din soultribe, dina likasinnade. Fundera på hur du kan bidra till att göra denna värld till en bättre plats just därifrån där du befinner dig. Under sommaren går Jupiter in i ditt andra hus för finanser. Det ger dig väldigt bra möjligheter att expandera din ekonomi och få goda ekonomiska nyheter! Fundera på om du vill manifestera pengar på ett nytt och spännande sätt framåt! I slutet av sommaren backar Jupiter åter in i ditt första hus och din personliga utveckling tar åter fart! Saturnus i Vattumannen och Uranus i Oxen bildar en tuff kvadratur till varandra hela året och för dig innebär det att du vill bryta dig loss! Saturnus befinner sig i ditt första hus och Uranus i ditt fjärde hus för hem och familj. Du vill inte längre sitta fast i det som hindrar dig, du vill känna frihet och du behöver få vidga dina vyer. Då det fjärde huset är gällande i denna kvadratur så kan du vilja bryta upp och flytta, kanske till en annan ort för att få skapa ett nytt, spännande liv. Under året bildas två eclipseperioder, en i början av sommaren och en i slutet av hösten. Under dessa perioder är det som att saker och ting forceras snabbt framåt, och det är bara att hänga på. Den första perioden inleds med en fullmåne med total månförmörkelse i Skyttens tecken, i ditt 11:e hus som är Vattumannens hus. Det innebär att du kan möta nya vänner, hitta din soultribe med liknande tankar, idéer och visioner som du. Ni kan mötas i det verkliga livet och det är internationella vibbar med så du kan möta dessa människor i andra länder eller via internet. Två veckor senare, den 10/6 är det dags för nymåne med delvis solförmörkelse i Tvillingarna i ditt 5:e hus! Det blir en underbar tid för resor, nöjen, kreativitet och kärleksrelationer! Så sommaren börjar med en väldigt härlig energi för dig! I slutet av hösten är det dags för nästa eclipseperiod som inleds den 19/11 med fullmåne med delvis månförmörkelse i Oxen, i ditt 4:e hus för hem och familj. Detta kan innebära att du vill förändra ditt hem, att du renoverar eller flyttar. Det kan även innebära förändringar i din familj på olika sätt. Den 4/12 är det dags för nymåne i Skytten med total solförmörkelse, detta sker i ditt 11:e hus och återigen aktiveras energierna av att möta nya vänner, med liknande intressen av att förenas i team och skapa nya samarbeten. Så 2023 kan du förvänta dig en spännande utveckling på många plan under detta Vattumannens år!

Finansiera

I december 2023 kunde du ana en rörelse i ditt kärleksliv som tycktes peka på något mer, något större, något som kanske väntar bortom en horisont. Den här lockelsen ligger kvar under 2023, och aktiveras igen i början av juni. Den här rörelsen är inte helt smärtfri, utan för med sig en del frågor och tvivel på vad du själv, på egen hand kan få att fungera när det kommer till relationer. Det låter kanske tråkigt, men det är viktigt att du bemöter de här sidorna hos dig själv, de här funderingarna och eventuella problemen. Du kommer lära dig mycket om dem, inte minst vad det gäller din egen insats i en relation. För om du verkligen funderar på det, finns det säkerligen saker du själv vill jobba på att bli bättre på. Ett romantiskt lärorikt år väntar därför. Extra fina romantiska perioder kommer under maj månad, samt från slutet av juni till slutet av juli och båda dessa är ordentligt lustfyllda på alla plan.

Familj

Om det är något som förändras. Jo tack. Hela du är en förändring i år, och det är det få som missar. Du är vägvisaren, kunskapsbanken, den som får saker att röra på sig, den som får vindarna att byta riktning. Låter det som ett tungt uppdrag? Det är det. Men du är inte ensam, du har andra Vattumän vid din sida, och ni är alla del av något större, ett mänskligare perspektiv på världen. Innovativa och öppna i sinnet hjälper ni andra och varandra att hitta spår som alltför länge legat i glömska. Utöver detta finns det absolut chans, eller risk, för en flytt eller två detta år, och det här kan bli rätt uppslitande, även om det är efterlängtat, när du lämnar något du trodde var stabilt och skulle gälla ett tag till, bakom dig. Speciellt i början av året kan temat hem och familj bli väldigt känsligt, och det här skakar om rätt rejält i något du trodde du kunde lita på. Men det här är egentligen sidospår till det större temat, nämligen din enormt expansiva personliga utveckling, med alla lärorika turer den för med sig. ‍

Karriär

Du är en tillgång för kollegor och arbetsgivare. Om du är företagare så ska du se att det här året kommer att göra dig starkare och mer framgångsrik.

Relationer

Tvillingarna och Lejonet är enligt mina stjärnor de som passar dig bäst för kärlek och vänskap.

Astrologråd

Din ekonomi ser ut att bli betydligt bättre. Och det är du värd. Har du planer på att testa ett spel av något slag så tror mina stjärnor att du har bäst vinstchans vid spel på Lotto eller köp av lotter. Ditt bästa lyckotal är 2Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vattumannen juni 2022

Vattumannen kommer att njuta av fester, och de kommer att vara mycket underhållande under juni. …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *