Horoskop Vågen mars 2023

Mars inflytande på Vågen kommer att vara helt avgörande i Mars. Horoskop Vågen mars 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du bör vara uppmärksam på plötsliga humörsvängningar och ångest, eftersom detta inte kommer att vara något bra på jobbet för dig. Horoskop Vågen mars 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Det kan tvärtom förstöra dina goda relation med kollegor som du hittills har haft. Horoskop Vågen mars 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Du blir snabbt distraherad, och även det minsta lilla problem kan komma att provocera dig.Lyckligtvis, när du kommer hem, kommer du att kunna slappna av och ha bra konversation med din partner.

Månadshoroskop Vågen mars 2023 – karriär och ekonomi

De som är singlar bör dock försöka bli av med sin negativa skillnader. Varje Skytt kan förvänta sig ett mycket socialt mars.

Månadshoroskop Vågen mars 2023

En vänlig och sympatisk inställning garanterar dig ett mycket framgångsrikt februari. Vem vet, det blir kanske en stor kärlek.

Hälsohoroskop

Men Oxen bör komma ihåg att det finns sårbarhet med känslor.

Pengar

Pluto är kvar i stenbocken i huset för hem och familj, rötter och traditioner. Dessutom har detta område att göra med sårbarhet och säkerhet. Pluto handlar om transformering i många fall på grund av kris. Något står inte rätt till och man försöker anpassa sig eller göra de nödvändiga förändringarna. I alla fall om man är medveten om det som är fel. Det är lite svårare här på grund av månens influens och det man måste omvandla är gammal programmering. Hur man blivit uppfostrad att reagera på det som sker. Djup känslighet är något som bubblar upp till ytan och blir känslorna för starka är det svårt att hantera situationer på ett bra sätt. Därför kan det här området även handla om att mogna och få kontroll över känslorna. Trigonen till Uranus i oxe kan hjälpa dig med viktiga insikter som gör denna förändring möjlig så att du kan resa dig över känslorna. Om andra väntar sig förändringar är det bra om du verkligen rannsakar dina motiv och känslor och förlitar dig mer på dig själv och mindre på yttre faktorer så att du verkligen kan utvecklas. Hemmet och familjen är viktiga områden i ditt liv och du spenderar mycket tid hemma, tänker mycket på det förflutna och bryr dig ständigt om trygghet och säkerhet. Du kan välja att bo hemma hos mamma och pappa. Du kan också göra renoveringar och förbättringar i bostaden. Allting kan dock förändras snabbt och utan förvaring. Uranus i ditt åttonde hus vill lära dig att hitta en distans till dina känslor liksom insikter om hur du skall kunna gå vidare. Pluto-Uranus trigonen kan gynna personlig utveckling bara om du är villig att gå djupt och omvandlas. Du kan också tjäna extra pengar snabbt men eftersom Uranus också befinner sig i kvadraturer till Jupiter och Saturnus, finns det lika stor risk för att man slösar bort pengarna.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vågen juli 2022

I juli kommer allt att vara lugnt och går smidigt, och du kommer att känna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *