Horoskop Vågen 2023

Året 2023 kommer att vara en mer balanserad tid för Vågen, men det betyder inte att du bör ta saker lätt på saker. Om du beter dig alltför flegmatisk, kan det hända att du avvisar personer i din närhet. Du kan dock räkna med det faktum att 2023 har förberett massor av både små och stora framgångar för Vågen – och efter de senaste åren så är det en väldigt välförtjänt belöning. Direkt från början av våren kommer du att känna dig helt otrolig – både fysiskt och mentalt. Horoskopet indikerar att det nu är den perfekta tiden att återuppta en idrott. Om du inte känner för att göra det, kan du åtminstone försöka göra något lättare, som att jogga eller stretching. Du kommer att känna mer energi, vilket gör dig produktiv, kanske genom alla områden i livet. Under sommaren kommer Vågen att känna sig uppfylld av sitt arbete; och därför rekommenderar vi att du tar tag och genomför dina idéer eftersom de kan ha en global räckvidd. Du bör dock inse att livet inte bara handlar om arbete; varför inte koppla av med en intressant resa med din bättre hälft eller vänner, till exempel. I början nämnde vi överdrivet slarv – se upp för det, främst under andra hälften av 2023. Du kan komma att missa många möjligheter relaterade till din personliga utveckling på grund av det. Det kan komma in en person in i ditt liv, vars närvaro bokstavligen kommer att vara läkande för dig, men om du inte visar det för dem, kan du förlora tillfället med dem på ett ögonblick. Först av allt, studier bör vara viktiga för Vågen i år. Horoskopet visar att tack vare Saturnus position i Vattumannen kommer du att vara perfekt redo på att ta emot information. Om du längtat efter att engagera dig inom något område, varför börja läsa en kurs eller åtminstone utöka ditt bibliotek med någon bok inom nåt tema? Denna väg kan leda till riktig lycka i framtiden för dig. I slutet av året kommer du att känna stor kreativitet, vilket innebär att du kommer att lockas till olika former av konst. Oavsett om det är teckning, göra musik, matlagning eller handarbete, så kommer du att verkligen kunna fördjupa dig i denna aktivitet. Glöm dock inte bort din familj som förväntar sig regelbundna besök och att du finns där och ger mentalt stöd. Du kanske kan till exempel planera en semester för nästa år med dem. Horoskop Vågen 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du tycker om att möta nya människor och kanske hoppas du träffa en ny kärlek. Du mår inte så bra av att vara ensam, så ge dig ut bland folk! Det här året förändrar ditt kärleksliv på ett positivt sätt. Horoskop Vågen 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Den långa resan med inflytande i horoskopets 4:e hus av hem, familj och rötter, fortsätter med något förminskade krafter dock är det fortfarande det livsområde där de djupaste och mest beständiga krafter utspelas. Det kan handla om relationers utveckling på denna skådeplats eller store yttre förändringar hemma som speglar de andra stora omställningarna som äger rum inombords. Är du född mellan 18/10-21/10 är dynamiken extra kännbar. Fortsättning följer – i ytterligare fyra år. Hur du definierar ett hem kommer att omvandlas. Fritiden tar sig an en allvarligare ton. Du vill att den ska vara så innehållsrik som möjligt. Du vill ha mer än bara roligt. Du vill att leklusten ska spegla din kärlek till livet och din utveckling som en kreativ individ. Kreativiteten och kärleken till barn blir alltmer framträdande. Du tar dig an ett större ansvar som samtidigt hjälper dig att växa som människa, delvis genom att du bjuder in i livet människor och intressen som skiljer sig från de du haft tidigare. Det blir förnyelse i kvadrat! På arbetet verkar det som om du följer med i strömmen och har inte alltid möjlighet att styra saker och tings riktning. Just nu är det ödmjukhet som gäller. I mitten av augusti och fram till början av november råder starka inflytanden i Vågens tecken. Mars i Vågens tecken tyder på ökat aktivitet och handlingskraft – på det smidiga sättet Vågen är så välkänd för! Venus och Merkurius kommer också att hälsa på i Vågens tecken vilket tyder på fokus på relationer och den estetiska sidan av livet. Vad är snyggt? Vad passar sig? Det är dock Merkurius, kommunikationsplaneten och budbäraren som står längst i tecknet i år. Innebörden blir extra mycket info! Detaljer, detaljer! Och inte minst diskussioner. Du kan känna dig rastlös och sugen på stimulerande kontakter. Eventuellt är du på resande fot. Du lär knappast bli uttråkad. Det är fokus på konsumtionsvanor september och november. Du vill ta en närmare titt på hur du hanterar din ekonomi så att den blir så bra som möjligt. 2023 blir ett år i din smak. Det är mycket gott som väntar Vågen. Horoskop Vågen 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Kunde det hända mer i ditt hem, i din familj, på platsen där du grundar ditt liv än det gjorde under 2023, kära Våg? Nej. Det kunde det inte. Du flyttade, byggde om, utökade, kastade ut, begränsade, lagade och mejslade ut hur du vill leva och var du hör hemma. Vem du är, var du kommer ifrån och vem du blivit samlade ihop sig på en och samma plats och blev till ett hamsterhjul där du sprang dig trött. Men så har du också byggt en helt ny struktur för hur du grundar ditt liv. Och nu börjar nästa steg. 2023 handlar om helt andra saker än att likt en fågel söka kvistar för att foga samman ett bo. Det praktiska arbetet är inte över, men lugnar ned sig, och ger dig utrymme att göra något helt annat: njuta. Njuta av ditt bygge, av människorna omkring dig, av omgivningen du skapat för dig själv, av nöjen, av att bli stimulerad mentalt och känna att du byggt förutsättningarna för den framtid  du faktiskt vill ha. Visst kommer du stöta på begränsningar, men för varje motgång minns du förra årets motgång och tänker ”värt det”. Och det här året händer så otroligt mycket för dig som är värt att njuta av.

Årligt horoskop Vågen 2023 – karriär och ekonomi

Kära våg, året kommer innebära en rad stora förändringar – inte minst på det romantiska planet. Nu vill du göra saker för din egen skull, utan att behöva ta hänsyn till din omgivning. Och visst ska du få göra det! Året ser nämligen ut att ha en hel del möjligheter att bjuda på. Kanske får du äntligen utlopp för din kreativitet på jobbet? Eller så får du tid över till att ägna dig åt ett projekt du länge sett fram emot? Utöver det kan året bli rätt stökigt, inte minst på kärleksfronten. Du längtar efter lättsamma förbindelser utan krav, samtidigt som du aldrig haft ett lika stort behov av att bli bekräftad. Kanske blir du förälskad i din KK? Eller så har du tröttnat på din partner? Du kanske saknar singellivet? Lätt blir det i alla fall inte. Under 2023 har du även goda chanser att avancera på jobbfronten. Något annat som kommer sätta sin prägel på året är din längtan efter kunskap. Kanske innebär det att du återvänder till skolbänken, eller också vill du dejta en smart person som kan citera gamla statsvetare.

Årligt horoskop Vågen 2023

Så du kan känna ett utökat ansvar för dina barn under denna tid. Du är kreativ och har verkligen möjlighet att utvecklas mycket inom det kreativa området under kommande år. Ställ dig frågan vad du vill utveckla och vad du vill lära dig? 2023 är väldigt gynnsamt för studier, lärande och undervisande för dig då det intellektuella gynnas av luftens energi. Det är även en härlig tid för resor detta år. Kärleksaffärer gynnas av Jupiter och Saturnus i ditt 5:e hus. Så det är ett år med härlig energi på många sätt. Under sommaren den 15/5 – 28/7 går Jupiter vidare in i ditt 6:e hus. Det är huset för de dagliga rutinerna, arbete, hälsa och renlevnad. Satsa på din hälsa och hitta en ny härlig livsstil. Saturnus i 5:e huset och Uranus i ditt 8:e hus kan verkligen få dig att vilja bryta dig loss och förändras i djupet av din själ. Terapi är också väldigt gynnsamt för dig under 2023, lär känna dig själv i djupet och släpp det som inte längre gynnar dig. Gör dig av med tankar och uppfattningar som begränsar dig. Satsa på att använda dig av tankens kraft och mindfulness så din intellektuella förmåga gynnar dig istället för att hindra dig. Känn efter om du känner att du sitter fast inom något område, lokalisera det och frigör dig. Låt dig smittas av Vattumannens rebelliska förmåga och sätt ner foten. Du är alltid väldigt diplomatisk och har lätt att se den andra sidan av myntet, men i år ska du sätta dig själv i första rummet. Hitta din djupare mening med livet och utveckla den. Gör det du alltid har längtat efter att göra och framförallt pressa inte dig själv för hårt. Ecplipseperioderna infaller i början av sommaren och i slutet av hösten. De kommer alltid i par med ett par veckors mellanrum och det är ofta en tid då allt forceras väldigt snabbt. I ditt fall så sker den första eclipsen, som är en total månförmörkelse i Skytten den 26/5 i ditt 3:e hus. Det gör att du plötsligt kan längta efter att söka meningen med livet och att vilja gå på olika kurser, utvecklas inom det kommunikativa området. Den 10/6 är det delvis solförmörkelse i Tvillingarna i ditt 9:e hus. Det kan skapa en längtan och vara en möjlighet för dig att resa i väg och gå på kurs i något annat land, för att vidga dina vyer och hitta din soultribe. Nästa eclipseperiod sker på senhösten så den 19/11 är det delvis månförmörkelse i Oxen i ditt 8:e hus. Här kan något som har med finanser komma i ljuset. Det är finanser som du delar med någon annan, det kan vara din partner, men det kan även handla om arv, försäkringar eller annat. Här ges även möjlighet till en het, passionerad känsla i en relation. Det kan även ske karmiska möten, där du kommer någon väldigt nära. Sen den 4/12 är det solförmörkelse i Skytten i ditt 3:e hus. Denna förmörkelse kan skapa en snabb utveckling genom möten med nya människor, det kan vara på en kurs eller liknande. Det kan också handla om att du avancerar snabbt inom ditt skrivande. Använd denna energi till att ta nya steg framåt.

Finansiera

Låt oss börja med det härligaste. 2023 är ett lysande, sprakande år för allt som handlar om njutning, kärlek, romantik och sex. Det finns också ett starkt fokus på barn detta år, så Vågar som har eller vill skaffa barn har mycket att se fram emot. Men det är i gränslandet mellan romantikens möjligheter och dess begränsningar som du växer som allra mest, och finner inspiration för att skapa något hållbart. Din kreativitet är fokuserad och knivskarp, och du älskar med samma fokus. Det blir också mycket lättare att träffa nya människor utan att jämföra dem med forna partners eller relationer, ramla in i gamla mönster, eller att upprepa gamla gräl med befintliga partners. Ni ser båda en slags ny rörelse framåt, och det här gör det till ett underbart år för att utforska, leka och tillsammans utvecklas. Det finns mycket att utforska vad gäller din mer råa sexuella lust i år, och du kommer garanterat bli överraskad av dig själv här, flera gånger, och behöva ta små pauser och bara landa i vad du lär dig om dig själv och din njutning. Extra härligt är det under februari, slutat av mars till mitten av april samt mitten av augusti till början av september.

Familj

Ditt nya hem är fortfarande en aning i gungning när året börjar, och även om det är skakigt att behöva avsluta vissa avgörande investeringar här, så landar du allt mer i att du kan hantera plötsliga förändringar med en ny typ av trygghet. Du är inte rädd för att ta i och göra det praktiska som måste göras, utan vet att du orkar ta i när det behövs. Det här är en magisk tillgång som du kan förlita dig på flera gånger under året, samtidigt som du behöver vara förberedd. Andra känner dig som en mer försiktig individ, öm och balanserad, och du kommer ibland överraska dig själv och andra med att köra på ovanligt hårt bara för att du tror på något. Å andra sidan kan det här sätta igång förändringar och öppna upp sidor hos dig som länge längtat efter att komma ut. En period för ordentlig djupdykning in i att fokusera på en mer andlig del av ditt välmående och din hälsa kommer i mitten av maj och håller i sig till slutet av juli. Här får du en försmak på en längre resa som väntar nästa år. ‍

Karriär

Vare sig du är anställd eller har egen firma blir det här ett lyckosamt år för dig. Så våga tro på dig själv. Att arbeta från din egen hemmiljö kan vara bra och behagligt för dig.

Relationer

Oxen och Skytten ger dig den ­bästa och raraste kärlekslyckan.

Astrologråd

Stjärnorna tror på en fint utökad inkomst för dig och din börs. Det kan ha med en vinst på spel att göra. Spel på fotboll ger bäst vinstchans för dig. Ditt bästa lyckotal är 4Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vågen september 2022

Vågen kommer att må mycket bra i September. Horoskop Vågen september 2022 – läs det …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *