Horoskop Vädur juli 2022

Juli är den bästa tiden för Väduren att komma dina bekanta närmare och främst tack vare Venus i Lejonets position kommer att ge dem gott om självförtroende. Horoskop Vädur juli 2022 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Var inte rädd att kontakta någon du precis träffat heller. Horoskop Vädur juli 2022 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Det kan ju trots allt vara din framtida partner. Även om det inte visar sig vara ditt livs kärlek, så kommer du att ha en spännande upplevelse.Under denna månad kommer du också att vara i utmärkt fysiskt tillstånd och under hela året, så tveka inte att använda varje tillfälle till att sporta eller andra aktiviteter, som trädgårdsarbete eller vandring. Även om juli också kommer med känslighet bör du gömma din sårbarhet. Horoskop Vädur juli 2022 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Du bör använda dina djupaste känslor för att göra din partner lycklig och ge honom eller henne kärlek.

Månadshoroskop Vädur juli 2022 – karriär och ekonomi

Tack vare solen i Lejonet dör Väduren för rikedom, vilket ger honom energi till att uppnå sina mål. Detta gäller även din partner.

Månadshoroskop Vädur juli 2022

Men vårmånaden erbjuder dig bra möjligheter även i karriären. Börja hellre skriva dagbok, där du kan ventilera alla dina tankar på ett behagligt sätt.

Hälsohoroskop

Behovet av uppskattning, som Mars i Lejonet ger dig, motiverar dig för att förbättra resultaten.

Pengar

Det sociala livet och dina vänskapsrelationer kommer att påverkas i hög utsträckning av Saturnus i Jupiter i vattumannen som diskuteras ovan. Detta innebär att det sociala livet är ett område som kan omvandlas, men detta sker stegvis. Du kan bli av med vänner och känner dig ensammare medan du samtidigt har att göra med så många nya människor.

Restriktionen kommer inte nödvändigtvis utifrån utan inifrån och du kan i viss mån sätta gränser. Om Jupiter skapar mycket popularitet som exempel kommer du att försöka hitta tid för dig själv med och du behöver nästan boka tid med folk. Dessutom förändras i vissa fall det sociala livet på grund av förändringarna som äger rum i ditt liv. Om du byter jobb eller börjar plugga eller om du flyttar kan det också uppstå förändringar i din sociala cirkel. En del av er kan också bli intresserade a politiska partier och mänskliga rättigheter och därför tar ni på er ett nytt socialt ansvar. När det gäller kärlekslivet kommer allt att förbli mer eller mindre lika i synnerhet för dig som har väduren som ascendent. Merkurius är retrograd under månaderna då dina relationer har en chans att förnyas och förbättras: februari, juni, och oktober. Därför kommer du som inleder helt nya relationer under de här tidsperioderna inte att känna att du vill fortsätta att utveckla relationen vidare eftersom ni inte har så mycket gemensamt. Juli, augusti och september är nog ett undantag i det här avseendet. Kanske dyker någon bra möjlighet då för vänskap, samarbete, romantik och kärlek. Jupiter kommer också under årets gång att alstra många nya möjliga gruppsammanhang och nya bekantskaper. Den 19 december går Venus retrograd in i stenbocken fram till slutet av januari 2022. Under månadens sista två månader är det bra att försöka undvika skandaler av alla slag eftersom de kan påverka ditt anseende och din sociala image under Venus retrograd. Även yrkeslivet rent generellt kan påverkas i en negativ mening. Dessutom kan ditt behov av framgång alstra relationsproblem och i slutändan även förluster i synnerhet om du känner att du måste konkurrera med vänner eller de människor som du samarbetar med.  Under 2022 kommer du däremot att fortsätta att gå genom gamla problem såsom familjeproblem och ibland starka känslor liksom spänningar i relationer men du hittar snabbare din balans eftersom de är energierna inte är lika intensiva. När du har rätt är det lättare att få rätt i alla sammanhang, normala såsom juridiska. Vissa sociala band kan dessutom stärkas och stabiliseras.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2022: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vädur april 2023

Vädurar kommer att känna sig som pånyttfödda. Horoskop Vädur april 2023 – läs det bästa …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *