Horoskop Vädur februari 2023

Den energin som fyller Väduren kommer sakta att ökas vid årets början, och månen med dess faser kommer att påverka dem mest. Horoskop Vädur februari 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Ta väl hand om din hälsa mellan nymåne och fullmåne. Horoskop Vädur februari 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Trötta inte ut din kropp och särskilt inte din matsmältning. Horoskop Vädur februari 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

I Februari kommer din förmåga att lyssna och förstå andra också bli mycket starkare. Å andra sidan så kan just detta få dig at tänka på syftet och hur din eget liv fungerar. Även om blyghet inte är typiskt för dig, så kommer du att njuta av egentid under denna månad.

Månadshoroskop Vädur februari 2023 – karriär och ekonomi

I februari finns det många arbetsuppgifter att hantera; Väduren kommer dock att hantera de flesta av dem relativt enkelt. Februari kommer med mycket beslutsamhet och uthållighet.

Månadshoroskop Vädur februari 2023

För individer födda under detta tecken, kommer Januari med intressanta jobbmöjligheter som Lejonet direkt tar sig an. Varje Vädur visar sin oförsonlighet i november.

Hälsohoroskop

Mest på ett personligt plan.

Pengar

Saturnus och Jupiter kommer att omvandla och omstrukturera det sociala livet, ditt medlemskap i olika grupper, dina vänskapsrelationer och din sociala identitet under 2023-22. Med Saturnus i det elfte huset är det svårt att veta vilka grupper man tillhör. Väduren kan också i större utsträckning än vanligt, bry sig om samhällsfrågor och om social rättvisa. I vissa fall kan mer ansträngning och strukturering behövas i ditt liv med varje ny möjlighet. Jupiter i det elfte huset kan också i vissa fall i synnerhet under Jupiters retro-fas testa din egen vilja att hjälpa andra och är du generös och snäll mot andra kommer Jupiter att så småningom belöna dig. När det gäller vissa aspekter av det elfte huset som har med tur i livet, drömmar och förhoppningar att göra, kommer du att vara realistisk och i många fall begränsa dig själv även när de sociala möjligheterna finns tillgängliga. Detta kan bero på den situation som du lever in, eller på din egen uppfattning om det som är lämpligt och olämpligt. Du bär samtidigt på både mentor- och guruenergin. Därför kan väduren visa andra vägen, och vägleda andra. Om du har en sådan roll redan kan fler möjligheter dyka upp men vissa kräver för mycket jobb och ansträngning och du är bara människa så att säga. Mer krävs ibland av dig med.  Och kanske känns det bra att göra annat i stället ibland med. Men ni kan också lära er av andra och i olika gruppsammanhang eller genom sociala erfarenheter. Både Saturnus och Jupiter befinner sig under 2023 i kvadratur till planeten Uranus som befinner sig i oxen i huset för intäkter, tillgångar, förnödenheter, behov. Detta innebär så klart att din ekonomi utmanas och att du börjar skaffa det du behöver på nya sätt. Men samtidigt finns det ett behov av förändring och frigörelse och konservativa värderingar kommer i konflikt med progressiva sådana. Folk runt om dig beter sig på oväntade sätt. Det finns tendenser till uppror och människorna i ditt samhälle eller vännerna kan ha det jobbigt men de växer och mognar som personer på en och samma gång. Saturnus i vattumannen skapar kollektiva läxor och Saturnus kommer att påverka ditt sociala liv under 2023-23. Jupiter kommer att hjälpa dig att hålla dig optimistisk under 2023. Du kan möta nya människor från världens alla hörn eller i vissa fall resa men internet är så klart också ett ställe där man nuförtiden interagerar med många slags människor.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vädur april 2023

Vädurar kommer att känna sig som pånyttfödda. Horoskop Vädur april 2023 – läs det bästa …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *