Horoskop Vädur 2023

Horoskopet 2023 för Väduren kommer först och främst att handla om materiell säkerhet. I början av året kommer du att hamna i någon form av minskning; emellertid kommer du att tänka intensivt på nästa steg som du borde ta i din karriär. Denna fas kommer att likna metamorfosen hos en larv, eftersom det under de följande månaderna kommer att utvecklas till att bli en vacker fjäril som kommer att veta med säkerhet vilken riktning deras karriär kommer att ta. I början av våren kommer Väduren att känna sig redo, du har en tydlig vision och engagemang. Du börjar utföra dina tidigare uppsatta karriärsmål. Men glöm dock inte också bort andra områden i ditt liv, och då speciellt hälsa – du kan bli sjuk och därför inte ge det tillräckligt uppmärksamhet, vilket kan komma att slå tillbaka på dig. Arbetet är inte allt, och det är också nödvändigt att fokusera på din hälsa, dina vänner och familj. Sommaren kommer att göra att 2023 för Väduren riktas mot relationer. Om de har en seriös relation på gång så är det just nu rätt tid att ta nästa steg i denna. Kanske flytta ihop? Eller fria till sin partner? Eller försök att få barn tillsammans? Universum backar upp för dem när det kommer till dessa beslut. Sin emotionella sida kommer att påverkas mer än någonsin. Se därför upp med att ta för hastiga beslut. 2023 kommer innebära, under andra hälften av året, att inrikta sig mot arbete, tack vare Mars position i Jungfrun. Universum kommer att förse dig med situationer som triggar din kreativitet och får dig att tänka mer. Du kommer att kunna räkna med flera viktiga jobbmöten och även möten med personer som är intressanta och som kommer att få dig med i den stora vågen av kreativitet. Vi rekommenderar också att du läser mycket under denna period eftersom du kommer att ta in all information väldigt bra. Genom hela året bör Väduren lägga uppmärksamhet på sin hälsa. Personer födda i detta tecken är överkänsliga för årstidens förändringar, och det är därför de kan bli sjuka i dessa perioder under året. Men du kan förhindra det själv – genom att äta tillräckligt med vitaminer som komplement och genom med regelbunden träning. I slutet av året bör Väduren se upp så du inte blir för självsäker. Du har uppnått mycket under 2023 och ökat din materiella säkerhet till en helt ny nivå, men fortsätt att vara ödmjuk. Din framgång har blivit, eller kommer att belönas rikligt. Det finns ingen anledning att bli skrytsam; du kan förarga dina vänner och familj. Horoskop Vädur 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Om du möter en ny kärlek kan det vara början på ett livslångt förhållande. Har du redan en kär vän så kommer er relation bli alltmer kärleksfull. Din hjälpsamma natur ger dig en stark krets av fina vänner att umgås med. Horoskop Vädur 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

När året inleds befinner sig Mars fortfarande i Vädurens tecken där han har uppehållit sig sedan sommaren 2023. Det var säkert ett halvår att minnas – en tid av nya initiativ, en tid att vara modig och visa handlingskraft. En vecka in på det nya året shiftar din fokus till trygghets-frågor. Du vill se om ditt hus och skapa en förutsägbar framtid. Det ”hus” vi alla bor i, kroppen, förtjänar positiv uppmärksamhet och får det under året. Sedan är det också den planet som vi bor på, och det hon ger oss i form av vacker natur och den mat vi äter och som nu tar nu en större plats i dina tankar. Februari, juni och december är de månader du lägger ner krafter på att hitta kreativa lösningar på eventuella problem på detta jordnära ämne. I december vill du tänka extra noga om dina resurser ska delas mellan dig och andra.  Vädurar födda 15-17 april är inne i en period av omvandling. Du återskapar dig själv! Du har lagt en del hittills centrala bitar i ditt liv bakom dig och ser nu fram emot att träda fram i ny skepnad. Det känns som en omtumlande process ibland men den år mödan värt. 2023 blir ett år av vidgade sociala kontakter. Laganda blir ett ord med allt större innebörd för dig. Du hittar de grupper du känner bäst speglar dina intressen och värderingar. Att just detta livsområde blir så viktigt nu och framöver är just att det händer mycket nytt och stimulerande samtidigt som du känner att du verkligen vill göra skillnad.  En ny dag gryr i alla sorters sociala sammanhang! Fortfarande kallar Neptunus på dig! Neptunus leder dig in i den andliga världen och väntar tålmodigt på att uppmärksammas än mer. Konst, musik och drömmarnas värld finns för dig att utforska. Juni och juli skänker en blandning av kärlek och nöjen. Var öppen för en ny kärlek, kanske någon som inte passar in i ditt vanliga mönster på området och var villig att satsa på allvar. Fina upplevelser väntar!Horoskop Vädur 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

2022 kretsade till störst del kring jobb och framtid, kära Vädur. Hot, möjligheter och utmaningar satte hög press på dig, och speciellt under hösten fick du trycka på ordentligt. Och varannan gång som du faktiskt hade orken och lusten och kunde flexa, tycktes nya murar och gränser sättas upp. Det här året tar avstamp i mycket av det du kämpade för under 2023. Du får på många sätt äntligen vila från att behöva kämpa, och går in i en lugnare, mer social fas. Istället för att fokusera på vad som behöver göras, struktureras, ordnas, och istället för maktkamper, och hierarki-fokus, så söker du nu efter sociala sammanhang där du känner mening. Du slutar bry dig om att hävda dig på jobbet, får nya kollegor som gör allting lättare, eller söker dig in i en ny framtid i form av ny sysselsättning. Oavsett hur din framtid omformas, så navigerar du dig mer efter sociala behov nu, och engagerar dig i det som symboliserar vänskap, solidaritet och gemenskap för dig. Det här sociala behovet gör också att du övar dig alltmer på att dra gränser där de behövs, vilket är en läxa som vi alla behöver repetera då och då. Du brukar inte behöva fundera över den, men i år är du mer försiktig med vem som får din energi, eftersom du lärt dig några avgörande saker om dess värde.

Årligt horoskop Vädur 2023 – karriär och ekonomi

Kära vädur, du kliver in i det nya året med dunder och brak! Allt känns spännande och fräscht, och oroskänslorna som tyngt dig under hösten är som bortblåsta. Det kan nästan bli lite väl mycket dunder och brak under våren. Du som i vanliga fall har problem att lägga band på dina impulser får det inte direkt lättare nu. Men inget ont som inte för med sig något gott! Det här kan bli en tid för dig att slå dig fri från gamla strukturer som hindrat dig från att utvecklas. Under våren kan du också möta en del utmaningar när det kommer till din ekonomi. Kanske behöver du snabbt anpassa dig till en ny ekonomisk situation? Det här blir ett stort år för dina vänskaper! Du får nu chansen att reflektera lite kring sammanhangen du befinner dig i. Har din vänskapskrets ohälsosamma mönster och en maktdynamik som behöver diskuteras? Då finns det en stor potential för dig att hitta en ny flock som förstår dig bättre. Under sommaren finns det en stor chans att du återupptar kontakten med någon du glidit ifrån. Under året finns det också möjlighet för en vänskap att utvecklas till något mer. Så om du letar efter kärleken 2023 är den nog närmre än du tror.  2023 blir också året då du inser att du behöver lära dig något nytt. Kanske gör du comeback i skolbänken? Vilken kan medföra ett miljöombyte, vad sägs om att börja på Folkhögskola på en mindre ort? Oavsett vad kommer året ta dig till nya, högst oväntade platser. 

Årligt horoskop Vädur 2023

Hitta meningen med livet! De senaste årens stress och restriktioner, där du har stångat dig igenom olika situationer, framförallt i arbetet kan du nu lämna bakom dig. Jupiter och Saturnus har gått vidare in i Vattumannen, ditt 11:e hus och du får äntligen luft under vingarna. Väduren är ett handlingskraftigt ledartecken och du kan uppleva att du slagit huvudet i taket i flera år nu. Så under 2023 så eftersträvar du frihet! Du vill gå nya vägar och möta nya grupper av människor, kanske till och med på andra platser av världen och hitta meningen med livet! Din frihetslängtan är mycket stark och du vill vara lite av en pionjär och inte längre ledas av någon annan. Du är som en vildhäst som vill skaka på mannen och springa över fria vidder. Mellan 15/5 och 28/7 går Jupiter vidare in i Fiskarna, där han möter Neptunus och det sker i ditt 12:e hus huset för avskildhet, spiritualitet och drömmar. Under 2023 så upplever du även att du utvecklas spirituellt. Ditt högre medvetande och din andlighet aktiveras av både Jupiter och Neptunus så ditt inre sökande ökar och också din längtan efter att se världen!Saturnus och Uranus skapar en utmanande kvadratur. Detta sker i ditt 2: a hus och i ditt 11:e hus. Om du har planer på att starta eget så kan tiden du alltid väntat på vara inne nu! För 2023 ger dig många fina möjligheter att lära dig nytt! Du är nyfiken och vetgirig och du är intresserad av att utveckla dina olika talanger, du har många slumrande talanger inom dig. Just under 2023 så är det gynnsamt för dig att lära dig mer om kommunikation och internet. Att gå skrivkurser, att lära dig mer om hur du själv håller online-kurser med mera. För 2023 handlar framförallt om att skriva, tala, lära sig, undervisa och sjunga. Kanske blir den där boken du längtat efter skriven nu, eller att du startar en intressant blogg. Att tala är också i fokus så en poddcast eller Youtubekanal för att nå ut via internet är perfekt. Årets eclipseperioder är i början av sommaren och i slutet av hösten. Under ecplipseperioderna så sker saker och ting väldigt snabbt och vi kan känna att vi knuffas fram i en radda av händelser. Den 26/5 är det total månförmörkelse vid fullmånen i Skytten i ditt 9:e hus. Vilket aktiverar din längtan efter att hitta en större mening med livet och att vara fri att resa vart du vill och inspireras av andra kulturer, människor och miljöer. Vid nymånen, med delvis solförmörkelse i Tvillingarna den 10/6 aktiveras ditt kommunikationshus, det 3:e huset. Satsa på att gå på kurser, lära dig, undervisa och att nå ut på olika sätt. Under hösten sker den andra eclipseperioden med start den 19/11 med fullmåne och delvis månförmörkelse i Oxen i ditt 2: hus, huset för talanger, värderingar och ekonomi. Det skapar perfekta möjligheter att öka dina inkomster. Den 4/12 är det nymåne i Skytten, med total solförmörkelse i ditt 9:e hus, återigen. Vilket än en gång förstärker din längtan efter att utbilda dig, resa ut i världen och söka meningen med livet. Så du är i centrum i ditt liv 2023, ta nya initiativ, hitta din livsväg och följ den!

Finansiera

Romanser känns kanske som ett tema du nästan glömt vad det innebär när du går in i 2023, men det finns en genväg in i ditt hjärta det här året. Att hitta sätt att socialisera på, eller kanske det enkla svaret att vi återigen kan socialisera, gör att saker pirrar till igen. Du är på en ganska uppjagad plats i årets början, och för att nå dig behöver du tas med på en mental resa av samtal, kontakt och att finna gemenskap i relationer. Relationer utvecklas sedan ur vänskap, och även om de inte alltid är romantiska till en början så har de potential att bli något mer. Och i vissa fall nöjer du dig med att de är just platonska, vänskapliga relationer, och behöver inte ens det ytterligare elementet av romantik, utan nöjer dig med kontakten. Det finns dock en lång, härlig period som står ut för dig i år, och det är ingen mindre än sommaren. Förutom att slutet av maj och början av juni inleds med möjligheter till spännande möten, så är romantik, kärlek och sex ett högst aktiv område från och med slutet av juni till mitten av augusti. Speciellt i början av den här perioden står lusten högst, och att njuta är det enda som spelar roll.

Familj

Det är lättare att må bra under 2023 än under 2023, främst för att pressen att prestera inte är lika hög. Samtidigt kan du under perioder känna att du saknar den energi du hade under slutet av 2023, och att du önskar att du hade lite mer fart. Du är mer sårbar än vanligt, och under en period mellan mitten av maj och slutet av juli är det nästan som att du förvandlas till en sentimental version av dig själv, där din syn på världen blir mjuk, idealistisk och din tro på något större är närmare än någonsin. Om du flyttar under detta år är det oftast i kombination med studier, men andra kan också komma att flytta närmare dig, såsom syskon eller personer du delat yngre år av ditt liv tillsammans med. Du kan också bygga viktiga kontakter med grannar och personer i din närmiljö detta år, som förändrar ditt liv till det bättre. I övrigt är det omsorgen till andra, en ny drivkraft i att alla ska må bra och hur vi kan visa varandra högsta möjliga solidaritet som är ditt främsta mål under 2023. ‍

Karriär

Du är omtyckt för ditt sätt att sköta arbetet och det kan vara så att du blir aktuell för ett avancemang. Låt ditt glada sätt få leda dig till framgång.

Relationer

Stjärnorna tycker att du passar bäst med Vattumannen och Vågen. Men lyd ditt eget hjärta.

Astrologråd

Trots en svår tid för många tycks du höra till dem som blir lyckligt lottade ekonomiskt. Vill du testa ett spel har du fin vinstchans vid sifferspel som Keno eller Lotto. Ditt bästa lyckotal är 6Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Vädur juli 2022

Juli är den bästa tiden för Väduren att komma dina bekanta närmare och främst tack …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *