Horoskop Tvillingarna 2023

Tvillingarna bör se upp så de inte faller in i självdestruktiva beteendemönster. De kommer att utåt sätt verka väldigt balanserade, men inom sig inre kommer de att kämpa från och till. Tvillingarna och deras 2023 kommer att fokuseras på att fortsätta behålla sin sinnesfrid. Du kommer att dyka djupt in i filosoferandet om vår världs funktionella principer. Men ta det försiktigt, dessa andliga riktningar kan bli för mycket att hantera för dig. Under våren kan de räkna med deras inställning till sina nuvarande relationer förändras. Allt som du inte är nöjd med i relationer kommer att komma upp till ytan, och det kommer att bli extremt svårt att hantera. Försök dock att inse att du nu får en unika möjligheter till att balansera dina relationer och börja möta likasinnade individer. Dessa kommer att vara mycket fördelaktiga för att få dig att växa. På grund av påverkan av Jupiter i Vattumannen kommer Tvillingarna att vara mycket kreativa under sommaren, och de kommer att vilja förverkliga sina idéer överallt där det är möjligt, oavsett om det är konst, jobb eller matlagning. Horoskopet visar att de kommer att vara väldigt solida, vilket innebär att du inte kommer att ha några problem att hantera praktiskt taget något som uppstår. Denna energi kommer att vara med dig under hela året 2023, så var inte rädd att utnyttja den för att nå dina mål. Under andra halvåret kommer det att uppstå en konflikt inom dig – kanske en motsättning mellan själ och hjärta. Om du känner dig hjälplös, försök finna hjälp hos någon som du litar på. Ibland kan ett bra samtal räcka för att en du ska rensa skallen. Tvillingarna är kända för att ha en delad personlighet, och på grund av detta kan de byta form som en kameleont. Som ett resultat av detta kan de tendera vara lite oberäkneliga och obeslutsamma. Om du tillhör det här lufttecknet föreslår horoskopet att du spenderar tid att göra aktiviteter som på så sätt hjälper dig att hitta balans. Det kan vara tai chi, yoga eller olika tekniker för att frigöra trauman och som leder till högre personlighetsintegration. I slutet av året kan det hända att frustration drabbar dig. I dessa stunder måste du komma ihåg att ingenting varar för evigt. 2023 kommer ju att vara väldigt intensivt för dig, men med tillräckligt med viljestyrka kommer du att gå igenom detta med lätthet. Var inte rädd för utmaningar som kommer i din väg. Om du är stark och möter dem, så kommer också en välförtjänt belöning till dig så småningom. Horoskop Tvillingarna 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Kanske är det nu du börjar bygga en ny framtid med en kär vän. Och lever du redan i en relation kan den bli starkare. Kärleken trivs bäst i ­naturen, helst nära vatten och i en litet mer avskild miljö. Horoskop Tvillingarna 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

2022 bjuder på exotiska upplevelser! Du längtar ut i världen och når till de platser som lockar dig mest. Du kommer i kontakt med andra kulturer och människor och riktigt känner hur ditt liv förnyas genom allt detta. Då du njuter i fulla drag har du samtidigt förpliktelser kopplade till all det nya, förpliktelser som bidrar till din vidare utveckling. Redan i början av året smider du planer. I mars månad då planeten Mars gör sitt inträde i Tvillingarnas tecken är du redo att verkställa dina planer. Maj, juni och in i juli är du strängt upptagen med att få ordning på diverse detaljer. Det finns många kontakter att knyta, samtal att ringa, papper att fylla i. Splittra dig inte. Ta en sak i taget i vetskap om att alla bitar faller på plats så småningom. Tvillingar är fortfarande inne i en långvarig period av inre utveckling som finner en slags motsvarighet på det yttre planet i behovet av att göra sig av med mycket gammalt – på alla nivåer – från det materiella till gamla mönster som står i vägen för förnyelse. Innan du rasar iväg i hög fart mot nya mål kommer du, trots yttre aktivitet vända dig inåt och göra ett slags ”bokslut” över ett flertal år som passerat. Du ser till det som blivit som du tänkt men även det som känns som misslyckanden. Undvik självkritik och ta ödmjukt emot de insikter som når dig nu. Allt som rör kärlekslivet tar fart i mitten av augusti men det är i september och oktober då det verkligen hettar till. Då är det hög aktivitet på kärlekens område. Du har karisma! Du leker och roar dig. Snart nog kallar plikterna men det låter sig vänta till slutet av oktober. September, oktober och början av november kretsar tankarna mycket kring ovan teman. Du har beslut att fatta och det verkar vara kloka sådana du fattar. Samma period engagerar du dig extra mycket med barn och deras relationer. Har du skrivarambitioner är 2023 året du känner att du har den gnistan som behövs för att komma igång. Låt andra ta del av det du lärt dig. Dela med dig av dina kunskaper. Du har ”ordet”  i din hand. Horoskop Tvillingarna 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Vem kontrollerar vad? Hela 2023 var ett evigt battle för dig för att känna att du hade kontroll över åtminstone någonting, minsta möjliga, i ditt liv, kära Tvilling. Om du inte kände dig kontrollerad av andras behov, så var det egna konstiga behov som satte dig ur spel, eller skyldigheter som gjorde att du ständigt var tvungen att leverera till andra före dig själv. Oändliga diskussioner om vem som är skyldig vem vad, maktkamper om ditt och andras inre och överlag en evig oro över ekonomi satte en djup prägel på året vi nu lämnar bakom oss. Men inte utan att du lärt dig något. För det har du sannerligen. Du har lärt dig ställa krav, hantera besvikelser, hinder och begränsningar, och inte minst: andras mindre charmiga sidor, eller dina egna inte så charmiga sidor i relation till andra. Med det här, och en hel del intensiva urladdningar i bagaget, så är du redo att ta dig an 2023 som en helt ny horisont. Inte bara har du en ny blick på vad du längtar efter, behöver eller vill skapa ihop med någon annan i en relation, du är dessutom säkrare och mer grundad i vad du har för egna behov och hur du själv kan tillfredsställa dem, och var dina egna gränser går. Tack vare detta vänder du nu blicken framåt och känner dig fri. Fri att skapa, fri att älska och fri att sätta upp dina egna regler. Livet kommer fortfarande att överraska dig, men 2023 är du rustad till tänderna för att klara av dessa överraskningar.

Årligt horoskop Tvillingarna 2023 – karriär och ekonomi

Kära tvilling, att du är en frihetsälskare är ingen hemlighet – och det nya året kommer med oändliga möjligheter. Du kommer du börja tänka i banor du tidigare inte trodde var möjliga, och ditt annorlunda sätt att se på saker kommer verkligen gynna dig under året. Det här är också ett väldigt bra år för dig att utbilda dig, så passa på att lära dig nya saker! Det kan även finnas ett spirituellt intresse att bejaka, kanske är det här året du konverterar till en religion eller säger upp dig för att satsa allt på att sälja kristaller? Kanske måste du våga testa dina vingar på en annan plats? Trots rådande pandemi finns det en stor chans att du flyttar någon annanstans, kanske är det till och med en förutsättning för att du ska kunna växa som person. Risken är dock att du känner dig trängd var du än är. Under året ligger mycket fokus på din frihet, och med den kommer även ett ansvar. Du behöver lära dig att frihet nödvändigtvis inte innebär att vara själv. Det kommer uppstå en slitning inom dig, hur mycket är du egentligen redo att uppoffra för att få göra exakt vad du vill hela tiden? Du har dock riktigt goda chanser att lyckas på det romantiska planet, men det blir först till hösten. Under sommaren kommer det nämligen flyta på otroligt bra för din karriär, så då har du inte tid för flört och kärlek.

Årligt horoskop Tvillingarna 2023

Frihet, utbildning, kärlek och resor! Nu äntligen får du mer luft att andas, då vi har både Jupiter och Saturnus i Vattumannen som är ett lufttecken. Både Jupiter och Saturnus befinner sig nu i ditt 9:e hus. Så efter ett mastigt 2023 så blir 2023 mer levande, spännande och intressant även om vi fortfarande kan leva i sviterna av 2023. Med både Jupiter och Saturnus i lufttecknet Vattumannen så ger det rymd och luft åt dina tankar, drömmar, visioner och det sker i ditt nionde hus så du verkligen längtar efter att lära dig nya ämnen, se nya platser och upptäcka livet! Som Tvilling är du nyfiken och din frihet är väldigt viktig och under detta år är det väldigt gynnsamt för dig med studier och att resa. Kanske funderar du på att resa i väg och studera utomlands, eller resa ut i världen som volontär eller helt enkelt att besöka andra kulturer för att ge lite näring åt din nyfikenhet. I början av sommaren så känner du dig pånyttfödd och din livskraft är stark, låt det lägga grunden för resterande av år 2023. Mellan den 15/5 till den 28/7 går Jupiter vidare in i ditt 10:e hus, ditt karriärhus. Så sommaren kommer med fina erbjudanden gällande din karriär, visa framfötterna och ta sikte på drömjobbet! Under de senaste åren har du lärt känna dig själv i djupet och är klarare över vem du är. Kanske har du gått i terapi för att få hjälp att hela och läka sår från det förflutna? Under detta år är du mer hel och du fortsätter ditt sökande inåt, men med en helt annan drivkraft. Hur kan du ge ton åt ditt inre? Du är en sökare och du kan vältra dig i spännande ämnen som astrologi, psykologi, healing och annat men också ge utlopp för dina gåvor och talanger! Skriv, måla, skapa, designa, sjung och ge kraft åt ditt själsliga jag! Vilka gåvor har du att dela med världen? Fundera även på vilka talanger du har och drömmar du kanske haft tidigare. Hur ser din drömkarriär ut? Forma en klar bild över det! Saturnus och Uranus möts i en utmanande kvadratur under hela 2023. För dig aktiveras energierna av detta i ditt 9:e och 12:e hus. Det ger en längtan efter att känna frihet och att du har valmöjligheter. Du söker också din grupp av människor, dina likasinnade som du kan ha underbara diskussioner tillsammans med. Det kan vara i olika grupper via Internet eller fysiskt, i Sverige eller utomlands. Men du, det finns fler som är som du. Möt dom människorna så får ditt liv ett större innehåll! 2023 är också ett år då dina relationer kommer i fokus. Du kan känna att du är färdig med vissa relationer i ditt liv och du välkomnar in nya människor. Kärleken förändras för dig framförallt under andra halvan av året. Om du lever i en relation kan du känna att det är dags att gå vidare. Du kan längta efter att vara själv en period eller så kan du helt enkelt träffa en ny kärlek. Kärleken ser spännande ut för dig 2023! Under året har vi två eclipsepeperioder, en i början av sommaren och en i slutet av hösten. Under dessa perioder sker saker och ting väldigt snabbt och det är som att Universum ger oss en ordentlig skjuts, vilket kan göra att vi känner oss överrumplade och inte riktigt förberedda. Den första perioden startar vid fullmånen, med total månförmörkelse i Skytten den 26/5 i ditt sjunde hus för relationer. Energierna av det aktiverar dina relationer. Du kan plötsligt möta någon eller komma fram till att du vill bryta upp i en redan existerande relation. Den 10/6 är det nymåne, med delvis solförmörkelse i ditt eget tecken Tvillingarna. Det är kraftfulla energier och du utvecklas snabbt under denna tid och visar fram ett nytt du. Äntligen har du fått klarhet i vem du är och vad du vill. Under hösten kommer nästa eclipseperiod som inleds den 19/11 vid fullmånen i Oxen, med delvis förmörkelse. Den sker i ditt 12:e hus. I ditt innersta rum och fullbordar din inre, personliga utveckling som har varit kraftfull de senaste åren. Den 4/12 är det total solförmörkelse vid nymånen i Skytten, i ditt 7:e hus för relationer. Återigen skapas fantastiska möjligheter för dig att träffa kärleken eller fördjupa och förstärka en redan existerande relation.

Finansiera

Det är lättare att ha en vision för typen av relation du vill ha detta år, vilket gör att du mer aktivt kan försöka skapa den. Du vet helt enkelt vad du saknar. Det här i sig gör att 2023 blir ett väldigt spännande relationsår, där du hela tiden får samspela med en partner eller älskare för att se hur ni två kan fungera ihop. Du är som sagt bekvämare med dina egna behov nu, och har lättare för att se till att skaffa det du behöver. Att kommunicera tydligt är inget som du behöver påpekas om vikten av, men det som du har saknat att kunna göra under ett par år nu, har varit att ha visioner kring vilken typ av relation som du skulle kunna ha, som inte varit alltför lös i konturerna, låst vid gamla, dåliga erfarenheter eller helt enkelt varit fantasifattig. Men det du har lärt dig mycket om, din egen sexualitet och de behov den innebär, kan du leka loss med ordentligt i år. Årets allra mest romantiska perioder innefattar slutet av maj, början av juni samt början av december. Men ta det lugnt under dessa perioder, där intensiteten är hög. Överlag är även större delen av maj och början av juni, slutet av augusti och början av september samt senare delen av oktober lekfulla perioder där du sprakar i ditt samspel med andra.

Familj

Du har gått igenom så många inre förändringar under 2023, så att året börjar med en intensiv inre förändring är nästan knappt ens en förvåning. Det är mer business as usual medan du skrapar ihop dig inför det nya året. Du har inventerat allt du är och har, och när 2023 börjar så är det i konfrontationer med vänner som du är tvungen att börja rannsaka och tömma ut det som du behöver bli av med. Det konstiga är, att du ganska snart inser att det där som du vill bli av med, kanske inte ens riktigt fanns. Den största förändringen du gör det här året, är att börja se världen som en öppen horisont med fler möjligheter, och utan trycket inifrån att skydda det du har, eller skaffa mer. Förvisso kan du ibland komma att bli förvånad över de stora förändringar som inträffar inom dig, men på det stora hela har du ett år av stor personlig utveckling framför dig, där du är tryggare i besluten du tar. Du känner dig också mer fri socialt, och som att det inte längre är ett jobb att upprätthålla vissa sociala kontakter. ‍

Karriär

Det tycks äntligen bli ett framgångsrikt solår för dig. Erbjudande om en annan och mer arbetsledande tjänst kan komma att bli en fin chans för dig.

Relationer

Följ ditt hjärta och låt dig inte påverkas av andra. Är du osäker är Vågen och Vattumannen bästa val.

Astrologråd

Om du vill så kan det vara nu som du investerar i ett litet mer lyxigt boende. Din ekonomi blir bättre nu. När det gäller spel ger hästar bäst vinstchans. Ditt bästa lyckotal är 7Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Tvillingarna juli 2022

Under denna period kommer Jupiter att ha det starkaste inflytandet på tvillingarna. Horoskop Tvillingarna juli …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *