Horoskop Stenbocken 2023

Stenbocken, ett mycket hårt arbetande men envis jordtecken har ett mycket intensivt år framför sig. Gör dig redo för en riktig åktur – och det kommer ofta att bli svårt att hålla sig lugn. 2023 för Stenbocken kommer att ge många vändningar, främst i förhållanden, speciellt familjens, liksom de med vänner och partners. På våren kommer du förmodligen inte att kunna undvika konflikter – det kan till och med finnas flera av dem samtidigt. Om du är i en långvarig relation kan du förvänta dig argument som är så allvarliga som till och med kan resultera i avslut eller skilsmässa i extrema fall. När vi tittar på ditt horoskop kan vi se att om just detta sker, så finns det inget behov av att stå emot detta. En mycket mer intressant förbindelse är på väg. Så snart sommaren är här kommer Stenbocken sannolikt inte att kunna värna sig mot nervositet. Kanske har det just hänt något i din familj som du inte kan hantera. Men håll i åtanke att allt är faktiskt på rätt plats. Försök distansera dig från den här situationen, för när du blandar dig i för mycket kan du bara göra det värre och sedan komma ut som en värre människa än tidigare. Den andra halvan av 2023 blir lite lugnare – på jobbet kan du förvänta dig harmoniska relationer och du kommer att med lätthet utföra dina arbetsuppgifter. Horoskopet visar också att en befordran kan komma – det tillsammans med ett större ansvar. Du kommer att överväga om det är värt det för dig. Beslutet är helt upp till dig – kanske skulle du behöva arbeta mer timmar, men den potentiella klättringen i karriären är å andra sidan mycket attraktiv. Stenbocken bör också tänka på sig själva. Denna period är absolut perfekt för att utveckla dina hobbyer, de kommer nu att vara väldigt njutbara för dig och dessutom hjälper de dig att stänga ute allt annat ett tag. Ditt kreativa tänkande är på topp nu och det skulle vara synd att inte utnyttja det. Du har många idéer, så varför inte genomföra dem? Du ser att om du tillbringar lite tid för dig själv kommer det att vara värt det. I slutet av 2023 kommer Saturnus att vara i Vattumannen, vilket betyder att du förmodligen kommer att känna att du inte passar in i ditt kollektiv. Det är dags att sortera dina tankar, Stenbocken presenteras nu med en unik möjlighet att utföra en viss typ av självreflektion. Är du lycklig i alla aspekter av ditt liv? Om inte, fundera på vad som kan förbättras. Horoskop Stenbocken 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Kärleken lyser som ett skimmer runt om dig och det gör dig attraktiv för en partner. Men om en ny vän ska lyckas fånga ditt intresse måste ni ha ett gemensamt intresse. ­Kanske konst. Horoskop Stenbocken 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Det har varit stor fokus på Stenbockens tecken under senare tid eftersom ett flertal planeter har uppehållit sig i just Stenbockens tecken. 2023 är endast Pluto kvar i Stenbockens tecken – av de planeter som rör sig långsamt genom zodiaken. Stenbockar födda 14/1-16/1 känner av Plutos transformerande inflytande under året. Du går igenom djupgående och beständiga förändringar som speglar en ny identitet. Arbete och utveckling inom det området är aktuellt under året. Din talang för att hålla ordning på saker och ting kommer till sin rätt. Du får uppskattning för dina insatser och blir glad när detta syns även på den lön du får. Inkomsterna ser ut att öka. Just dessa frågor kan vara på tapeten redan årets första månader. Sen vår och tidig sommar kretsar diskussionerna mycket kring dina arbetsuppgifter. Ibland kan det kännas svårt att göra din röst hörd men du är inte den som ger upp och du verkar för att skapa större förståelse för de krav ditt arbete ställer. Vare sig det gäller din karriär eller andra mål du har i livet är hösten en extra viktig period för dig. Starka energier ger dig det bränsle du behöver för att ta de steg nödvändiga för att åstadkomma förändringar inom karriären. Men, som sagt, du kan även ha talanger eller egenskaper som du vill ska uppmärksammas och nu vill du nå ut till en bredare publik med dem. Naturen och maten spelar en viktig roll i ditt liv 2023. Du kommer med nya och originella idéer på dessa områden och de kommer att uppskattas av många. Eventuellt tittar du närmare på barnen och deras näringsbehov. Du kan vilja engagera dig i grupper som har miljön som tema.   Kärleken och relationer i största allmänhet upptar dina tankar årets sista månader. Venus uppehåller sig i Stenbockens tecken november och hela december! Och faktiskt in i 2023! Kärleken är prio 1. Du vet vad du vill och hur du vill hur saker ska utvecklas. Lägg dessa månader på minnet. De blir oförglömliga. Horoskop Stenbocken 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Kan man ha haft ett mer intensivt 2023 än dig, kära Stenbock? Ändå är du inte så helt slut som man skulle kunna tänka sig, utan du liksom långsamt skjuter ifrån dig det som du vet att du ändå inte kan lösa eller göra något åt. Det är inte nödvändigtvis någon annans problem, men du kan känna hur ansvaret släpper, tvivlar inte på att du gjort allt du kan och accepterar sakernas tillstånd. Du har byggt upp en känsla av självförtroende, en medvetenhet om att du klarar mer än du tror, och lutar dig tryggt mot detta under 2023, som blir ett år av att använda de talanger du så länge byggt upp. Du vet vad du kan, vad du vill och var du har nu, när du behöver sätta gränser för dig själv och du är redo att använda allt detta. Man skulle kunna kalla detta år för året då du cashar in, i uttrycket allra bredaste bemärkelse. Men det är också ett år där saker tenderar vändas upp och ned när det kommer till romantiska relationer, vem eller vad du attraheras av och hur du uttrycker dig kreativt, och en del Stenbockar kommer märka av att barn vänder upp och ned på deras liv på sätt de inte förutsett.

Årligt horoskop Stenbocken 2023 – karriär och ekonomi

Kära stenbock, först och främst: Grattis! Du tog dig igenom 2023, du klarade dig! Under förra året har vissa av er mött ett enormt motstånd, några av er har gjort allt för att bara hålla er flytande och andra har lyckats åstadkomma otroliga saker. Oavsett vad var förra året inte direkt ett händelselöst år. Men det kommande året är här för att reda ut en del saker och lätta lite på trycket. Allt kommer bli enklare, och du kommer vara villig att ta emot den kärlek du förtjänar. Men under året kommer du ställas inför en del utmaningar när det kommer till din ekonomi. Kanske behöver du komma på kreativa lösningar på dina ekonomiska problem? Under året får du också chansen att gå utanför din trygghetsbubbla, men var försiktig med att ta dig an för stora utmaningar. Under 2023 finns det nämligen en risk att du blir utmattad. Därför är det viktigt att vila och återhämtning blir centralt under året, annars kommer du aldrig klara av den emotionella påfrestning ditt arbete utsätter dig för. Du måste definitivt prioritera egentid och lugna stunder för att orka med. Naturen kan bli en bra tillflyktsort under sådana tider, men det kanske intekommer som någon chock. Du som jobbar med kommunikation på något sätt får stora fördelar under sommaren som kan generera pengar senare under hösten.  

Årligt horoskop Stenbocken 2023

Det är ett gynnsamt år för att utveckla dina talanger! Under 2023 startade du en ny tolv-årscykel och då var det mycket som hände i ditt tecken. Så du har verkligen förändrats de senaste åren, med betoning på året som precis har passerat. Så vem är du nu? Vilka drömmar och visioner har du nu? Under 2023 har du både Jupiter och Saturnus i ditt andra hus för ägande och finanser och det andra huset står också för dina värderingar, vad värderar du nu? Vad är det som ger dig sann, äkta trygghet? Det är viktiga och bra frågor att ställa dig själv för under året som kommer så får du underbara möjligheter att se över din ekonomi och även dina värderingar. Det ger också fantastiska möjligheter för dig att utveckla dina talanger och även att skapa en god ekonomi genom att utveckla dina talanger. Under kommande år är du också kreativ och kan verkligen utvecklas, så sätt fart, tänk nya kreativa tankar och skapa en ny framtid! Under sommaren 15/5 – 28/7 går Jupiter vidare in i ditt tredje hus, huset för kommunikation, kurser, lärande och undervisande. Så passa på att fundera vilka områden inom dig själv du vill vidareutveckla och boka in dig på spännande kurser, träffa nya människor med liknande intresse. Med Uranus i ditt femte hus och Jupiter i tredje, där även Neptunus befinner sig så skapas underbara, kreativa energier. Kärleken ser oerhört gynnsam ut så håll ögonen öppna bland de nya människor du möter, för där kan det finnas en person som får det att verkligen slå gnistor! När Jupiter åter går in i ditt andra hus den 28/7 så ges det fina ekonomiska möjligheter för dig. Saturnus i Vattumannen och Uranus i Oxen bildar en spänd kvadratur under hela året och för dig innebär den att du behöver känna efter om du sitter fast i ekonomiska åtagenden på ett sätt som hindrar dig. Det kan till exempel vara att du känner att du inte fortsätter utvecklas och känner dig begränsad på grund av tryggheten i din ekonomi. Under detta år kommer du att skapa större frihet, kosta vad det kosta vill. Det är en spännande utveckling, men du får gå utanför din egen komfortzon för att satsa på det du drömmer om. Under året har vi även två eclipseperioder. Dessa perioder innehåller sol- och månförmörkelse med ett par veckors mellanrum och under denna tid sker saker och ting väldigt snabbt, du kan uppleva att allt forceras i snabb takt och att du inte riktigt känner dig beredd. Men allt har en mening och utveckling är alltid gynnsamt. Den första eclipseperioden är i början av sommaren och startar med en fullmåne med total månförmörkelse i Skyttens tecken, i ditt 12:e hus. Det 12:e huset är ditt innersta rum ditt själsliga jag och du kan under denna tiden förändras djupt inom dig. Så ge dig själv mycket tid för dig under denna period, så du kan dra dig undan och lyssna till din intuition. Den 10/6 är det nymåne med delvis solförmörkelse i Tvillingarna i ditt sjätte hus. Det sjätte huset innebär att dina arbetsuppgifter och dina dagliga rutiner snabbt kan förändras. Likaså kan det ske snabba positiva händelser med din hälsa. Den andra eclipseperioden inleds den 19/11 med fullmåne med delvis förmörkelse i Oxen i ditt femte hus. Det femte huset styr nöjen, resor och kärleksaffärer bland annat så passa på att ha roligt denna tid. En resa kan sitta perfekt då! Den 4/12 är det nymåne, med tillhörande total solförmörkelse i Skytten så återigen i ditt 12:e hus. Skapa egentid och fundera på vem du har blivit nu. Reflektera över allt du lärt dig under året, det lär vara en hel del.

Finansiera

2022 kommer med en utmaning vad gäller detta område, där du behöver göra en del stora förändringar. Det blir inte alls det lättaste, men är på många sätt utvecklande och hjälper dig få nya perspektiv. Det här året behöver du nämligen rätta dig alltmer efter någon annans behov, och det här bråkar en hel del med din självkänsla. Du som klarar så mycket, klarat så mycket, visst kan du klara även detta, men du kan ändå komma på dig själv med att bli lite förnärmad och känna dig nästan påhoppad i att du behöver ställa upp på saker du inte planerat för själv. Det här blir årets utmaning, speciellt aktiverad under årets första månad, och speciellt känsligt på hemmaplan, men det finns också mycket härligt att se fram emot. Det är ett lugnare år vad gäller relationer, ett år där du känner att du kan njuta på ett mer avslappnat sätt av till exempel en partner, men där du också kan överraska dig själv med vilka du dras till. Udda personer såväl som udda typer av relationer tar sig in och sätt som du vanligtvis har dina relationer på skakar om både dig och din lust. Årets mest lustfyllda och romantiska perioder inkluderar mitten av april till mitten av maj och hela juni. Var dock lite försiktig under slutet av maj, början av juni, slutet av november och början av december då det blir känsligt läge med en partner.

Familj

Det var ganska mycket jobbigt som pågick hemma eller i relation till familj och hem under hösten 2023, och tack och lov så blir det ingen fortsättning på detta under 2023. Istället känner du att det här är ett område som är passerat, avklarat, färdigt. På samma sätt fanns det ett intensivt tryck på dig under 2023 att möta dina egna skuggsidor, hantera känslor av ego, hybris och samtidigt möta inrebegränsningar. Det här brottades du med ordentligt, och nu har du en tydligare bild av vad du har, vad du kan och var dina gränser går. Det här gör att det blir ett betydligt mycket mer harmoniskt år, men inte utan prövningar. I december 2023 fanns perioder där du hade så mycket att göra att det var svårt att se något slut på allt, och du anar nog redan att det kan bli mer av denna vara även under 2023. Framförallt i slutet av maj, början av juni och början av december är det bra om du drar ned på tempot ordentligt och sätter hälsan i första rummet. ‍

Karriär

Din arbetssituation tycks vara stabil nu. Under året får du lust att skaffa ny kunskap och kanske vidareutbildar du dig. Din klokhet ger dig framgång.

Relationer

Oxen, Kräftan och Jungfrun ger dig bäst chans till kärleksfull lycka.

Astrologråd

Din ekonomi är i balans och stjärnorna tror att du kostar på dig en resa. När det gäller spel har du störst chans att vinna på Stryktipset. Men följ dina egna tankar. Ditt bästa lyckotal är 2Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Stenbocken juli 2022

I juli kommer Stenbockar att känna plikten mot sin familj mycket mer på grund av …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *