Horoskop Skytten juli 2022

På grund av Saturnus påverkan kan Skyttarna vara lite envisa under juli månad och kommer därför förmodligen att försöka behålla traditionella värden till varje pris. Horoskop Skytten juli 2022 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du kommer att försöka tillämpa dessa på dina barn, och detta kan komma att innebära problem. Horoskop Skytten juli 2022 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

De kan känna att du stör i deras liv och detta kan lätt därför slå mot dig.Du kommer att vara mycket systematisk både på jobbet och i ditt personliga liv. Horoskop Skytten juli 2022 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Som ett resultat kanske kommer du upptäcka att framgång inte är så långt borta som det kan tyckas vid första anblicken, och din ansträngning kommer att bli än större.

Månadshoroskop Skytten juli 2022 – karriär och ekonomi

Om det finns några aktiviteter som du alltid har velat prova, är det rätt tid att njuta av juli. Du kan ju planera saker när du är i farten och på så sätt fullt ut njuta av tiden.

Månadshoroskop Skytten juli 2022

Mars ställer några oväntade hinder för dig som kan kasta dig ur balans.

Hälsohoroskop

Ibland är det bra att titta på saker från ett bredare perspektiv.

Pengar

Under 2022 kommer din sociala kompetens att förbättras eftersom Saturnus omstrukturerar ditt sätt att kommunicera medan Jupiter hjälper dig förstå och säga rätt sak. Du är vis och du är smart och du är villig att lära dig mer. Kanske pratar du till och med mindre för en gångs skull för att kunna lyssna. Du möter under hela året många nya människor och du kan dessutom stifta nya bekantskaper och skaffar dig en lite ny och annorlunda vänkrets och i vissa relationer blir det oftare tyst. Under februari kommer Venus att förbättra all kommunikation och alstra positiva tankar och lite mental lugn och ro som kan vara bra. Men relationer förändras dessutom för att tre förmörkelser äger rum i tvillingarna och skytten. Om du redan inte mött en ny vän kommer chansen nog år 2022 och bästa tiden är nog början av december på grund av solförmörkelsen i skytten som skapar en ny inriktning i ditt liv som mycket väl kan handla om ett nytt varaktigt förhållande. Under resten av året finns det nog massor med tillfällen då du kan möta nya människor men sanningen är att det finns få bra tillfällen för att verkligen träffa en viktig livsförändrande person. Anledningen är framför allt att Merkurius är retrograd i sociala hus under de perioder som gör nya relationsstart möjliga. Icke desto mindre kan du under februari, juni och oktober, gå tillbaka till ett gammalt intresse för att ge personen en chans och om du har ett förhållande redan kommer ni att kunna lösa era problem. Det är inte bra att börja helt nya relationer när Merkurius är retro eftersom relationen kan misslyckas. Oseriösare relationer (även om man aldrig vet) kan inledas under perioden 21 mars-14 april. Söker man en ny kärlek i livet kan du möta någon ute eller på en fest under denna tidsperiod.  Du har också roligare oftare rent allmänt. Juli är också en bra tid för att träffa den stora kärleken utomlands, på en resa eller online. Under denna tidsperiod trivs du bra i de flesta sällskap också. Även mitten av september till mitten av oktober är en bra tid för relationer med mer socialt stöd, då du kan skaffa fler vänner samt träffa en ny kille eller tjej genom dina vänner. Våren och sommaren kan bli en tid under vilken du gärna umgås med familjen och under vilken du vill återse dina gamla vänner med Jupiter i huset för hem och familj och det är inte omöjligt du letar efter ny bostad och kanske hittar du något som känns bra.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2022: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skytten juni 2022

I juni blir det en perfekt tid för storstädning och möblera om ditt hem. Horoskop …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *