Horoskop Skorpionen februari 2023

Skorpinjonerna kommer att bli mycket framgångsrika i sin karriär i februari. Horoskop Skorpionen februari 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Din överordnande kommer att uppskatta ditt arbete, och dina kollegor trivs med att arbeta med dig. Horoskop Skorpionen februari 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Du bör utan tvekan försöka få ut det mesta av denna ömsesidiga förståelse som uppstår. Horoskop Skorpionen februari 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Saturnus kommer att skydda dig.Resan blir smidig även när det kommer till din partner.

Månadshoroskop Skorpionen februari 2023 – karriär och ekonomi

Du kommer mestadels att hålla med varandra, och ni kommer båda två vara mycket stöttande. Var inte rädd för att presentera dem för dina kollegor och chefer.

Månadshoroskop Skorpionen februari 2023

Men ta det lugnt, annars kan du ångra ditt beslut. Liksom varje Kräfta har du ett mycket känsligt temperament och du vill hellre springa bort från sådana situationer till böcker och utbildning.

Hälsohoroskop

Det kan gå dig över huvudet.

Pengar

Den stora läraren, Saturnus, i vattumannen, påverkar huset för hem och familj under 2023 och fram till våren 2023. Saturnus kommer med läxor som handlar om familj, det förflutna, trygghet och säkerhet, liksom tillhörighet. I känslomässig mening kan du hårdna och det kan uppstå situationer som ger upphov till känslomässig smärta. Det kan vara så att en förälder är gammal och sjuk, men man kan tycka synd om både sig själv och andra. Ansvaret för familjen och bostaden ökar och kanske behöver du se efter bostaden lite mer eftersom den har en tendens att snabbare slitas ner. Andra familjemedlemmar blir jobbigare, beroende av dig och de behöver dig hela tiden. De behöver stöd och hjälp. En del av er trivs kanske lite sämre hemma och även eventuella husdjur kan alstra problem, såsom skador eller så kan de bli sjuka och liknande. En del av er kan räkna med färre gäster med och relationer till grannar kan bli jobbigare och ansträngda. Det är däremot bra om du försöker hantera det hela på moraliska sätt. En del av er behöver nu dessutom betala gamla skulder eller håller på att skapa skulder inför framtiden. 2023 får vi däremot en mjukare och mera hanterbar transit eftersom Jupiter håller Saturnus sällskap. Jupiter handlar om tur, möjligheter och expansion och därför kan du hitta meningen i alla problem och utmaningar. Du kan känna att du behövs av andra, av dina nära och kära. Dessutom kan du göra omvandlingar i själva bostaden som är bra och du kan frigöra utrymme. Du kan söka efter en större och bättre bostad med. Du kan flytta till en större lägenhet. Dessutom har du mer att göra hemma och du har turen med dig om du exempelvis startar en verksamhet hemifrån. Du kan också få en massa uppskattning och kärlek från dina närmaste. Saturnus och Jupiter bildar en kvadratur till Uranus i relationernas hus. Det som du ändå behöver lära dig under denna transit är däremot att du kanske behöver släppa taget och skapa känslomässig distans. Det kan vara nödvändigt för vissa skorpioner i alla fall att mer eller mindre skaffa sig ett eget liv med, oberoende från de initiala rötterna och kärnfamiljen. Men det rör sig också om en process. Dessutom bör du som förälder kanske låta barnen experimentera och vidga sina horisonter genom studier, resor, nya vänner, etc. Att bryta sig loss kan dock ibland bli en nödvändighet och något som man måste göra på grund av omständigheterna. Man börjar hitta sig själv som unik individ i ett kollektiv eller en stor familj – samhället, nationen, mänskligheten, etc.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skorpionen juli 2022

Det kommer att bli flera förändringar för Skorpinjonen under Juli månad. Horoskop Skorpionen juli 2022 …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *