Horoskop Skorpionen 2023

Skorpionen är ett mycket ambitiöst tecken, och 2023 kommer att bli speciellt med utmaningar på jobbet, som du kommer att ta dig an med mod. Om du har funderat under en längre tid på att starta ett projekt, kan detta år vara ett perfekt tillfälle i detta avseende. Var dock uppmärksam på ta hand om din ekonomi på ett ansvarsfullt sätt – alltför stora utgifter skulle kunna slå tillbaka på dig själv. Från våren kommer du att ha många idéer – därför känner du behovet av att vända upp och ner på ditt arbetsliv. Du kommer inte vara rädd för att ge dig in i det okända – så kör på, eftersom horoskopet innebär att i dessa marker väntar stor fullbordande och lycka för dig, även om det betyder att du lämnar ditt nuvarande jobb. I början av sommaren kommer det att vara perfekt för dig att ta en exotisk semester – oavsett om det är med din partner eller med vänner. Endast på detta sätt kommer du att effektivt vila från det oerhörda påfrestningarna som du har blivit utsatt för under de föregående månaderna på jobbet. Du kommer på så sätt att ladda både den fysiska och mentala energin som krävs för resten av 2023. Under andra halvåret kan det hända att Skorpionen behöver ta itu med ekonomiska problem – om du inte har byggt upp en finansiell reserv som du kan ta från nu, så försök att be om hjälp från din familj. Ett banklån kan göra mer skada än nytta, och du kan till och med förlora ditt hem och taket över ditt huvud. Försök också att behålla lugnet, eftersom denna period inte kommer att bestå för evigt, och din ekonomiska situation kommer att ta ny fart. Om du tenderar att bli nervös, rekommenderar horoskopet att du använder dig av lugnande teknikerna som meditation och yoga i ditt liv. Fysisk hälsa är nära besläktad med mental hälsa, så det kommer inte att göra någon skada att äta mer färska grönsaker och frukter, träna regelbundet och dricka örtte, till exempel valerian eller citronmeliss. Om du inte gör något av detta, kan horoskopet 2023 för Skorpionen bli mycket frustrerande eller till och med starkt deprimerande. Med påverkan från Jupiter i Fiskarna kommer Skorpionen att känna en ökad intuition under de sista dagarna av året. Du kommer också att filosofera en hel del, och till och med söka efter meningen med själva livet. Istället för att dyka för djupt, gör något snällt och bra för andra människor. Dessa små saker gör världen till en mycket trevligare och mer uthärdlig plats. Horoskop Skorpionen 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du har en inre längtan efter en vän som tycker som du och vill bo i eget hus i närhet av vatten. Du känner dig lycklig när du har en vän att lita på och kramas med. Horoskop Skorpionen 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Är du född mellan 30/10-8/11 märker du att ingenting står stilla när det gäller partnerskap. Nya mönster behövs för att du ska kunna fortsätta att växa inom relationens ramar. Samtidigt strömmar det in nya personer i ditt liv som ger livet en extra krydda. Det kan bli snabba växlingar på relationsområdet men en del kontakter blir kvar för att stanna. Det är dock viktigt att vara flexibel och öppen. Det inflytande som finns nu främjar inte gamla mönster. Vad behöver förnyas hemma? En hel del förmodligen nu när två starka inflytanden gör sig gällande på hemmafronten. Du kan välja att flytta eller vara kvar där du är men om det är det sist nämnda står renoveringar på schemat eller så kommer ditt hem att bli den plats där människor möts och det blir dem som står för den nya och fräsch atmosfären hemma. Skorpioner födda 24/10-5/11 märker att året ställer lite större krav. Det kan vara själva behovet att förnyelse som gör att du behöver lägga manken till. Kanske nya vänner eller grupper du är aktiv inom gör anspråk på din tid och dina krafter. Det är i så fall utmaningar som du axlar och som du, i vanlig ordning, utför galant. Du tanker så det knakar. Du letar dig bortom enkla förklaringar och söker den djupare meningen med saker och ting. Detta är en process som pågått länge. Vardagliga kontakter så som med grannar eller syskon tar sig an en allvarligare ton. Tankar och ord är makt märker du. Ibland kan det kännas som om du inte har förmågan att påverka i hjärtefrågor, vare sig det är frågan om barn eller någon annan du älskar. Du lär dig att lita på din intuition och att ha tillit till att det som sker är menat. September och oktober är tider av större inåtvändhet. Det är en tid av meditation och inre sökande. Du gör då inte saker styrd av egot utan hjälper de som har behov av din styrka eller som hämtar inspiration från dig. Desto större aktivitet råder när planeten Mars går in i Skorpionens tecken. Detta blir i november och fram till mitten av december. Då är du redo att skrida till handling. Inget kan då stå i din väg! Du är modig. Horoskop Skorpionen 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Det är nästan svårt att förstå, att ta in, hur mycket du jobbat under 2023, kära Skorpion. Du har jobbat på en nivå som är kavla upp ärmarna varje dag, ta tag i bit för bit av ett projekt som känns allt mer gigantiskt för varje dag, och speciellt under hösten har du under perioder börjat känna dig allt mer som Sisyfos som rullar sin sten. Det kan ha varit stora skrivprojekt, att organisera din omgivning, inlämningar, att hjälpa grannar såväl som bekanta, men du har också kommunicerat i oändlighet. Grupptrådar och chattar har gått varma, viktiga mail har skickats dagligen och organisering av allt från vilken granne som behöver vad till vilka kusiner som undrar vad har gjort dig till en, ofta ofrivillig, spindel i nätet. Det här har varit lika härligt som påfrestande, och du är redo att lägga ifrån dig telefonen såväl som en hel del ansvar, och landa i något som ger dig tid och utrymme att tänka på dig själv. Och det ger 2023 dig gärna. Det är dags att bygga bo, att rota dig, att investera i ditt egna, att vara i det som du jobbat fram och skörda frukter av allt ditt arbete nu. För du har också jobbat åt dig själv, hela året, för att bli ditt eget bästa jag, och det har varit en kamp i sig själv. Du kan lugnt sätta upp några murar igen för att slippa känna att allt hänger på dig, vilket du absolut inte haft under 2023, och återigen bestämma själv när du ska komma ut för att stå till tjänst för andra.

Årligt horoskop Skorpionen 2023 – karriär och ekonomi

Kära skorpion, välkommen in i ett år som kommer ge dig något du kanske saknat den senaste tiden – en stark trygghetskänsla. På många sätt blir 2023 året då du hittar hem. Kanske hittar du en långsiktig boendelösning? Kanske tar du och en partner steget att flytta ihop? Eller också går ni skilda vägar för det bättre! Även om vägen ibland kan kännas lite snårig kommer året bjuda på stabilitet. Under början av året väntar en stor omgång drama inom dina nära relationer. Kanske är det dags för dig att stå upp för dig själv inom en vänskapsrelation? När det kommer till kärleksrelationer har du en stark längtan efter något mer långsiktigt. Du känner dig trött på korta förhållanden som inte ger någonting. Även en inbiten singel kommer krypa till korset och erkänna sitt behov av närhet. Det är okej att byta åsikt ibland, vi lovar. Även när det kommer till relationer av det romantiska slaget kan en del konflikter uppstå. Du kanske dejtar en person som har en helt annan bild av hur er relation ska se ut, eller så uppstår konflikter för att ni inte delar samma värderingar. Tänk på att om du beter dig som en knäppgök kommer din potentiella partner få svårt att hantera dina behov! Under sommaren finns det dock riktigt god dejting-potential, speciellt för dig som då befinner dig någon annanstans än på din hemort.  På det ekonomiska planet kan det komma en del överraskningar. Du kommer spendera mycket pengar år 2023, men du kommer också ändra din inställning till det materiella. Att äga saker känns plötsligt inte lika viktigt som tidigare.

Årligt horoskop Skorpionen 2023

Du satsar på hem och familj under året som kommer! Jupiter och Saturnus befinner sig nu i ditt 4:e hus för hem och familj. Allt som har med det området att göra sätts under lupp. Du kan vilja förändra ditt boende, expandera och flytta. Det är ditt tema under året då det återkommer efter sommaren. Din familj kan också växa under året, vilket gör att du får ta ett utökat ansvar. Dina föräldrar, framförallt modern, är också i fokus. Du kan intressera dig för din barndom och för dina rötter, så släktforskning kan kännas väldigt intressant. Vem är du och vad kommer du ifrån är frågor som intresserar dig under året. Under sommaren 15/5 – 28/7 vandrar Jupiter vidare in i ditt 5:e hus så du kan se fram emot en spännande och livlig sommar. 5:e huset styr nöjen, resor, kreativitet och kärleksaffärer så under sommaren vill du vara fri att göra det du längtar efter och det ger också en möjlighet till att du plötsligt träffar kärleken. Neptunus befinner sig också i ditt 5:e hus och det skapas en härlig kreativ energi. Det är också en risk då Neptunus är med på ett hörn i kärleksaffärer, att du ser personen du möter som du vill att den ska vara och kanske inte riktigt som den personen är. Så var lite klar över om du tillskriver den personen egenskaper som den egentligen kanske inte har. En härlig sommar blir det i alla fall. Sen går Jupiter återigen i ditt 4:e hus och aktiverar energin om att förändra din bostad igen. Uranus befinner sig i ditt sjunde hus för relationer så du kan även plötsligt vilja bryta dig loss från en relation eller plötsligt träffa någon som gör att du längtar efter att känna dig fri i att kunna välja det liv du önskar. Oavsett så är 2023 ett år med stora förändringar för dig. Årets eclipseperioder är i början av sommaren och i slutet av hösten. Under ecplipseperioderna så sker saker och ting väldigt snabbt och vi kan känna att vi knuffas fram i en radda av händelser. Den 26/5 är det total månförmörkelse vid fullmånen i Skytten i ditt 2: a hus. Det andra huset styr din ekonomi, din trygghet och också dina talanger. Så här kan det skapas intressanta ekonomiska möjligheter för dig. Den 10/6 är det delvis solförmörkelse i Tvillingarna i ditt 8:e hus, även här handlar det om finanser, men här handlar det om finanser du delar med andra. Det kan vara din partners ekonomi, investeringar, delägarskap, arv eller liknande. Så denna eclipse kan skapa händelser och skeenden som rör dina talanger och dina finanser på ett spännande sätt. Den andra eclipseperioden sker i slutet av hösten. Den 19/11 sker en månförmörkelse i Oxen i ditt sjunde hus. Huset för relationer! Så här kan en relation fullbordas genom att den djupnar och det kan bli tal om bröllop. Den 4/12 är det total solförmörkelse i Tvillingarna så återigen hamnar fokus på ditt 2:a hus för pengar, trygghet och talanger. Återigen kan skeenden ske väldigt snabbt.

Finansiera

2022 var ett år där det kunde flirtas ganska fritt, och där du kunde överraska dig själv ordentligt med typen av personer som du drogs till. Udda personer, ofta med drag som du vanligtvis rynkar på näsan åt, kom åt dig mer än vanligt, och det här är inte en trend som ger sig. Tvärtom fortsätter du att dras till de som överraskar och nästan chockar dig, ibland med rent irriterande beteenden som du inte riktigt greppar. De Skorpioner som hoppas på att etablera en ordentlig relation med en sådan här udda person får lite problem i år. Det är inte lätt att snärja dessa frihetstörstare med klassiska knep, och speciellt i början av året blir du varse precis hur olika behov ni har. Det här visar sig även för Skorpioner som har en stabil partner, där behoven visar sig gå åt högst skilda håll. Allt går att lösa, men det gäller att ni båda accepterar hur läget ser ut och att ni båda är ovilliga att ge upp vissa saker. Varifrån kommer kompromissen? För den måste komma. Men 2023 bjuder också på en helt magisk period från mitten av maj till slutet av juli, där kärlek står högst på agendan och fyller varje steg du tar. Det här är en kreativ, kärleksfull och potent tid, och det bästa av allt är att det bara är en försmak på en underbar längre tid som väntar under 2023. Förutom denna fina period så kan du även se fram emot slutet av februari och större delen av mars, mitten av april till början av maj samt september och mitten av november.

Familj

Om du flyttat mycket så är det här året då du landar. Om du behövt känna dig rotad i något utöver hem, till exempel i en trygg inkomst, en pålitligare eller kanske friare vardagsrutin, så är det här året där du finner stabiliteten du söker. Men det är också ett år där du kan behöva gå till botten med varifrån du kommer, och gräva en del i din egen historia. Vad har du fått av de som omgav dig när du växte upp, var vill du sätta dina egna rötter, var är din plats för vila, avkoppling och återhämtning? Det här fokuset på att grunda sig tar en ganska vild form, där du snurrar iväg i omvälvande tankar på framtiden snarare än sitter lugn och mediterar på din kudde. Låt det vara en mental process, och se var den tar dig i upptäckter om vad som varit och vad du ser framför dig kommer kunna bli. Efter en slitig höst 2023 är du inte bara starkare, utan får också en bättre relation till din kropp och hälsa, där du har rimligare krav på dig själv, både inre och yttre. ‍

Karriär

Stjärnorna säger att du passar bäst att leda andra samt som lärare och vårdare. Även inom ett polisiärt område passar du väl eftersom du har en snabb uppfattningsförmåga.

Relationer

Jungfrun och Stenbocken är de stjärntecken som är mest kärleksfulla tillsammans med dig, tror stjärnorna.

Astrologråd

När det gäller ekonomi så måste du vara försiktig med dina inköp och det tycks du vara. Du bygger upp en buffert. Du kan ha lycka med dig vid köp av värdepapper men också om du unnar dig en lott. Ditt bästa lyckotal är 5Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gra
tis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Skorpionen september 2022

September kommer inte att vara en smidig månad alls, och du kan behöva ta itu …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *