Horoskop Oxen 2023

Horoskopet 2023 ger Oxen en stor förmåga av empati för andra personer. Personer födda i detta jordtecken är vanligtvis driftiga, har en stark vilja och är självsäkra, dessutom kommer de med dessa förmågor också att inspirera sin omgivning. De kommer att känna en stark önskan om förändring, vilket också kommer att förbättra deras liv. Nästan alla områden i livet kommer att genomgå en ny förändring, och det kommer inte att finnas något som står i vägen för dessa planer. När våren börjar kommer Oxen att känna behovet av att förändra de områden i deras liv som de inte är helt nöjda med – allt som inte är i harmoni med deras nivå måste försvinna. De kan också förlita sig på en stor mental styrka som ger dem ännu mer motivation. Horoskopet indikerar att du kan förvänta dig enorma vändningar, särskilt på jobbet och i dina relationer. På sommaren kommer Jupiter att vara i Fiskarna, vilket också betyder att Oxen blir ganska skild från uppmärksamhetens centrum. Trots detta kommer de att finnas där och ge sin hjälpande hand till alla som behöver det, och tack vare detta kommer de att kunna skapa ett flertal genuint uppriktiga relationer, inte bara vänskap. Under den här perioden kommer du att vara mycket nöjd med dig själv, ingenting nedslår dig. Under andra halvåret kommer horoskopet att göra att ditt tänkande stiger. Du kommer att ha så många idéer, och många gånger kommer du inte ens kunna förstå vart det kommer ifrån. Det kommer att göra dig till en stjärna på jobbet, oavsett vad du jobbar med – dina revolutionära idéer kan också påverka det framtida flytet i ditt jobb åt det positiva hållet. 2023 kommer också att ha en mjukare framfart under förutsättning att Oxen bromsar ner lite med alltför extrema krav som de ställer på sig själva. Ingen är perfekt, och du kommer att komma till en punkt när du bokstavligen känner dig instängd av förväntningar och därför rekommenderar vi andningstekniker från yoga, meditation eller dricka örtte. Dessa aktiviteter kan ha en lugnande effekt på dig innan du tar dig an nästa utmaning. I slutet av året kommer din flexibilitet att slå genom taket, vilket innebär att du lätt anpassar dig till alla okända situationer som kan tänkas uppstå. Du känner att du är redo för allt, och denna inre kraft kommer att kännas av varje Oxe. 2023 kommer att medföra många sociala utmaningar som de absolut kommer att bemästra. Njut därför av de sista månaderna i en konfliktlös, avslappnad miljö i familjens närhet. Horoskop Oxen 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Nu är du så gullig och rar att du bör få tillbaka lite av den kärlek du utstrålar. Du har lätt för att charma dina vänner och de trivs bra med dig och din humor. Fast en del är avundsjuka på dig. Horoskop Oxen 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Så länge Uranus stannar kvar i Oxens tecken (fram till våren 2026) blir det inte en tid av status quo. Friska vindar blåser och för med sig nya inslag på livets olika områden. Just 2023 är det speciellt Oxar födda 27/4-5/5 som känner av Uranus energier starkast. Befrielse är ett nyckelord för Uranus – att kliva ur invanda mönster och prova på något nytt. Under januari och februari är ni många som har bråttom och vill få så mycket ur händerna som möjligt. Energin tilltar och lika så initiativförmågan. Du kommer att behöva ett utlopp för dina energier. Kanske du vill börja träna eller dra igång ett nytt projekt. Tiden är inne. Du ser ut att dras till nya människor och aktiviteter, även om det du företar dig kräver en större insats från din sida. En av årets stora nyheter för alla Oxar är den fokus som läggs på karriärfrågor. Du skördar framgångar och når mål du tidigare drömt om. Detta gäller alla Oxar men är du född 20/4-4/5 märker du att du verkligen skördar frukten av tidigare ansträngningar. Viljan finns hos dig att göra det lilla extra för att få det stora erkännande du söker. Alla former av kunskapssökande fortsätter att berika. Du kan resa, studera och fördjupa dig i de stora livsfrågorna. Du blir den som ser ”den stora bilden”. Även under 2023 vill du hitta dem som söker din hjälp eller dig som inspirationskälla. När du är i grupp med andra vill du helst att ni delar ett andligt eller humanitärt intresse men olika konstformer får även en plats i sällskapet. Året inspirerar dig till att berätta eller skriva om vikten av att värna Moder Jord och det hon ger oss. Det är något du tänker ofta på men även om kroppen som bär oss fram i livet och hur vi bäst tar hand om den. Maj och juni är månader som blir viktiga i sammanhanget. Då vill du även ta en extra titt på andra resurser du har och hur du bäst kan förvalta dem. Venus är generös med sina gåvor under senare delen av juli och i augusti. Du känner dig uppskattad och älskat och får tid att bara vara!Horoskop Oxen 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Den största utmaningen för dig under 2023 var att hålla i den övertygelse som du byggt en stor del av ditt liv på, kära Oxe. Att planer ställdes in drabbade dig hårt, men ännu svårare var det att hålla fast i de delar av dig själv som vanligtvis håller dig stabil. Oavsett om det var att kunna planera och tänka framåt, något Oxen är känd för sitt behov av, eller om du mer generellt tappade tron på saker, och hade svårt att känna lust, pepp och entusiasm, så var det plågsamt och skapade en hel tvivel. Du kan också ha behövt gå igenom sidor av dig själv som du länge tryckt undan, men som du nu absolut inte kunde blunda för, vilket i sig varit en prövning. 2023 är något helt annat. Det här ett år där du istället får visa vad du går för, vad du lärt dig och att du befriat dig själv från gamla laster. Nu fokuserar du på vad du vet att du kan, har och förstår, och det är ett år där du jobbar och gör nya, flexiblare planer för din framtid. Samtidigt kommer du återigen, precis som du gjorde under 2023, att överraska dig själv flera gånger med att byta riktning, vända upp och ned på saker och överlag vara öppen för infall på ett sätt som du och alla omkring dig är ovana vid.

Årligt horoskop Oxen 2023 – karriär och ekonomi

Kära oxe, under årets första månader börjar saker och ting äntligen lossna. Kanske har hösten känts ovanligt trög och alldeles säkert har du upplevt att saker du sett fram emot lagts på is. Du är ju en tålmodig person, men när du jobbat så extremt hårt under en så lång tid behöver även du lite bekräftelse på att saker faktiskt rör sig framåt. Och den bekräftelsen kommer du få! 2023 kommer nämligen med en del stora, kanske till och med livsomvälvande, händelser. Nu vill du omsätta dina idéer i praktiken, vilket inte kommer kännas helt enkelt. Du kanske kämpar med en inre konflikt kring vem du är och vad du vill göra? Men en sak är säker – du vill byta riktning.Det här blir ett år fullt av möjligheter för den som är sugen på att sadla om. Det kan röra sig om ett karriärbyte! Eller också förändrar du ditt sätt att göra saker på. Hoppa mellan jobb hur mycket du vill, men se till att du har en stabil grund att stå på. Året kan nämligen komma med en hel del ekonomiska överraskningar, både positiva och negativa. 2023 kan även bli hett, speciellt under mitten av sommaren. Här finns en stor chans att du träffar någon som är lite annorlunda. Någon vars personlighet kantas av en smart jargong, ett spännande tankesätt och nya perspektiv.

Årligt horoskop Oxen 2023

Satsa på din karriär i år! Under de senaste tre åren har jordens (ditt element) härskat över världen med flera av de yttre planeterna i jordtecken. Under 2023 såg vi hela världen förändras och under året som varit har du haft den expansiva planeten Jupiter, tillsammans med restriktiva Saturnus och intensiva kraftfulla Pluto i Stenbocken! Vi har även rebellen Uranus i ditt eget tecken kära Oxe i flera år till. Så jordens element har verkligen härskat och gett oss alla en stark känsla av att sitta fast! Men nu är det ett nytt år och nu är det dags för dig att fortsätta utvecklas på ditt alldeles eget sätt! Nu är det dags för dig att utmana dig själv och fortsätta framåt. Du är i en underbar utveckling och med Uranus i Oxen och ditt första hus så väljer du nya vägar. Du förändras och förändras igen. Du vill inte längre sitta fast i gamla mönster i ditt liv. Jupiter och Saturnus har nu trätt in i ditt tionde hus, ditt karriärshus. Så hela 2023 kommer vara väldigt gynnsamt för dig i karriären. Jupiter befinner sig i ditt tionde hus under stora delar av året, vilket ger dig väldigt fina möjligheter i din karriär. Men som sagt känn efter var du känner att du sitter fast och skapa de förändringar du önskar! Även Saturnus befinner sig i ditt 10:e hus och du kan uppleva ett större ansvar i din karriär och också inse att du absolut har allt som krävs för att klara av det! I mitten av juni kan du få nya spännande möjligheter! Jupiter kommer befinna sig (tillsammans med Neptunus) i ditt 11:e hus under tiden 15/5 – 28/7 och det ger dig en längtan efter att möta nya människor, din soultribe, människor med samma spirituella intressen och på samma höga frekvens som du! 11:e huset styr även över Internet så du kan möta andra, spännande grupper av människor via online-kurser, webbinars, grupper på sociala medier och liknande. Det är en underbar känsla för dig att öppna nya dörrar och möta nya, härliga, spännande människor! Med Saturnus och Uranus i en spänd kvadratur i ditt första och tionde hus så kan du nu göra insikter om att du vill förändra din karriärsväg. Du kommer att vara lite av en rebell de kommande åren och du har många möjligheter att skapa förändringar i ditt liv. De upplopp som sker ute i världen sker också inom dig själv, ställ dig frågan vem du är och vad du vill! Eclipseperioderna infaller i början av sommaren och i slutet av hösten. De kommer alltid i par med ett par veckors mellanrum och det är ofta en tid då allt forceras väldigt snabbt. Den första perioden inleds 26/5 med fullmåne, med total månförmörkelse i Skytten. Detta sker i ditt 8:e hus! Det skapar fina möjligheter för helande och läkande för dig. Det skapas även fina ekonomiska möjligheter för dig. Vid nymånen, med delvis solförmörkelse i Tvillingarna den 10/6 aktiveras ditt andra hus för din ekonomi. Det kan innebära nystarter ekonomiskt för dig. Det är en fin tid för dig at utveckla dina talanger och göra nya ekonomiska satsningar. Årets andra eclipseperiod startar den 19/11 med fullmåne, med delvis månförmörkelse i ditt eget tecken Oxen. Det är en perfekt tid för dig att sätta nya, spännande mål för din utveckling. Den 4/12 är det nymåne med total solförmörkelse i Skytten och återigen aktiveras ditt 8:e hus. Vilket är väldigt gynnsamt för olika ekonomiska samarbeten. Utveckla dig själv i djupet av dig själv. Du söker större närhet och intimitet. Njut av dina framgångar i år!

Finansiera

Början av året kan bli intensivt när du bemöter en partner, pratar om vad ni ser framför er och öppnar upp för lustar som kan ha legat begravda ett bra tag. För vissa Oxar kommer det här vara en period där du behöver acceptera att en partner inte kan vara allt för dig, och att det finns saker du vill ha som du helt enkelt inte kan få av just den här personen. Det här kan också drabba en relation som du ännu inte etablerat, men hoppats på. Men ta inte ut besvikelsen i förskott, utan kom ihåg att det här är en begränsning som går att komma runt, eller en insikt som du behöver bära med dig. Det är överlag ett år där du under perioder kommer i kontakt med sexuella behov du har som du inte längre kan blunda för, och under perioder kan det här kännas rent skrämmande. Du behöver fundera över stora teman som svartsjuka, ha-begär och huruvida du har ett ägande beteende gentemot de du tycker om. Årets mest romantiska period inleds i slutet av juli och håller i sig en bit in i september, samt november då det sprakar mellan dig och en speciell någon.

Familj

Hösten och vintern 2023 var intensivt för dig vad gäller din mentala hälsa, och 2023 inleds med att alla dessa demoner tar sig ut. Du gör dig ordentligt av med dem, och överraskar dig själv på vägen, samtidigt som du får mycket gjort, nästan på gränsen till att du tar slut på dig själv. Det här kan förvåna de runt omkring dig, men gör också att de påminns om din kraft och vilja, vilken kan ha försvunnit ur sikte under delar av den dimma som utgjorde 2023. Som nämnt ovan så kan det ske förändringar i din boendesituation under slutet av maj, början av juni och början december. Det här innebär inte direkt att du flyttar, men saker förändras  kring hur du bor och vad det kostar dig. Vad gäller din hälsa så är årets största utmaning att lära känna en mer oförutsägbar sida hos dig själv, och att se möjligheter bortom det som du är van vid. Du har under 2023 byggt upp en förmåga att hantera svårigheter – nu kan du börja leka med vad den förändringen gjort för dig på ett djupare plan när det kommer dagar då glaset är halvfullt.‍

Karriär

Du klagar inte, fast det är jobbigt just nu. Året ser ut att bli tryggt för din del och om du har ett eget företag kan det till och med gå bättre.

Relationer

Du verkar nöjd med din relation, men om du söker en ny partner är Jungfrun eller Fiskarna ett kärt val.

Astrologråd

Du kan konsten att bygga upp en stark ekonomi. Vill du satsa pengar på spel är värdepapper ett alternativ för dig. Att äga mark och hus ger också framgång. Ditt bästa lyckotal är 9Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Oxen mars 2023

Mars kommer att vara en månad full av nya erfarenheter för Oxen, och då särskilt …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *