Horoskop Lejonet juli 2022

Den här månaden för lejonen kommer att vara en tid fylld av harmoni och värme, vilket Venus inflytande kommer att ge dig. Horoskop Lejonet juli 2022 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du kommer att utnyttja din förmåga bra för att skapa nya relationer och du kommer då att träffa intressanta människor. Horoskop Lejonet juli 2022 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Dessutom kommer du också att ha tillräckligt med tålamod för att lyssna på de som inte är så tilltalande.Svartsjuka kan dock uppstå på grund av planetens inflytande. Horoskop Lejonet juli 2022 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Du kommer att vara med dina vänner, men samtidigt beskylla din partner för att inte spendera tillräckligt tid med dig.

Månadshoroskop Lejonet juli 2022 – karriär och ekonomi

Försök att inse att det inte alltid är trevligt för honom eller henne att tillbringa tid med dina vänner. Det bästa kan vara en stuga mitt i bergen eller något mysigt pensionat vid havet.

Månadshoroskop Lejonet juli 2022

Ja, pengar är trevligt, men glöm inte att ta hand om dina nära vänner och familj.

Hälsohoroskop

Någon kan komma i vägen, men du kommer att lösa det som en riktig Vädur – ta strid för det.

Pengar

Det sociala livet är rätt så spännande under 2022 med förmörkelserna i tvillingarna och skytten. Du träffar fler människor, blir medlem i nya grupper, och du kan dessutom festa lite mer i vissa fall. Du älskar livet och livet älskar dig. Om du har barn blir du glad över de spännande utvecklingarna som äger rum i deras liv. Under årets gång kan dessutom lejon bli med barn. Dessutom kommer du att upptäcka mer av dina kreativa gåvor som du kan ge uttryck för så att andra människor också får njuta av det du har att erbjuda. Du känner dig dessutom omtyckt och uppskattad. Året har också sina romantiska tillfällen med och nya beundrare som tycker om dig och ditt utseende kan ofta dyka upp. När Jupiter besöker fiskarna under tidsperioden 13 maj – 28 juli kommer din förmåga att komma nära andra och utveckla djupa meningsfulla relationer förstärks och du är förstående och lyhörd. Merkurius retrograd kommer icke desto mindre att påverka sociala hus något som kan göra att det även kan bli svårare att inleda helt nya relationer, i alla fall under vissa viktigare tidsperioder, såsom februari, juni och oktober. Merkurius befinner sig alltid rätt så nära solen och inte heller är relationernas planet Venus långt borta. Merkurius retrograd kan därför få dig att framför allt fokusera på existerande relationer och inleder du helt nya relationer tar de slut på ett oftast smärtsamt sätt och man blir bara besviken. Icke desto mindre finns det nog andra tillfällen under året då nya relationer kan börja framför allt under juli och augusti. Du kan skaffa dig nya kontakter och stifta nya bekantskaper och sedan kan de här relationerna utvecklas vidare. December är också en rolig social månad och är du singel kan du skaffa ny pojk- eller flickvän. Både Jupiter och Saturnus befinner sig i vattumannen, som är ditt hus för relationer under hela året något som alstrar fler möjligheter förd dig att träffa nya människor samt hitta stabilitet i både gamla och nya relationer. Du kan träffa folk genom alla slags möjliga sammanhang. Att du är trogen och lojal är viktigast med Saturnus i relationernas hus. Under året kan vissa relationer försvinna både på grund av förmörkelserna i sociala hus och för att Saturnus omstrukturerar det sociala livet. På sätt och vis söker du samtidigt strålkastarljuset med, något som även skedde förra året med på grund av förmörkelserna i det femte huset. När du hittar dig själv om igen inkluderas även en social identitet. Relationer blir en källa till personlig utveckling under året. Dessutom är det bra om man är snäll, generös och tolerant.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2022: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Lejonet mars 2023

Den här månaden kommer att öka på ditt självförtroende och självsäkerhet. Horoskop Lejonet mars 2023 …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *