Horoskop Lejonet februari 2023

Om den senaste månaden inte gick som Lejonet förväntade sig, finns det tendens att man tar mer risker. Horoskop Lejonet februari 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Fram tills nu har det ofta lönat sig att ta risker, men kom ihåg att det kan få katastrofala konsekvenser för dig, så du bör överväga om det är värt att ta dessa höga risker.Du kommer inte känna dig som vanligt i februari. Horoskop Lejonet februari 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Separation från andra kan hjälpa. Även om det kommer bli svårt för dig, så försök att tillbringa så mycket tid ensam som möjligt och försök att ordna upp dina tankar innan du engagerar dig i andras liv. Horoskop Lejonet februari 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Februari och dess energi kommer vara bra för arbetet, men också för relationer inom familjen.

Månadshoroskop Lejonet februari 2023 – karriär och ekonomi

Denna månaden är perfekt för att stärka dessa band, så en resa eller annan aktivitet tillsammans är en väldigt bra idé. Din familj älskar dig och Lejonet får nu detta bekräftat. Kom ihåg att lite mindre ibland är mer.

Månadshoroskop Lejonet februari 2023

Januari ger dig massor av intressanta evenemang, även vissa arbetsmöjligheter, som du måste ta tag i omedelbart. Även om Vågens huvuddrag av karaktär är obeslutsamhet, betalar det i det här fallet inte sig. Under denna period kan Gemini glömma ilska, passion och entusiasm, så det är möjligt att andra människor uppfattar det som orimligt.

Hälsohoroskop

Glöm inte att det här är din kamp och det är strikt upp till dig, oavsett om du använder situationen till din fördel eller inte.

Pengar

Saturnus och Jupiter besöker vattumannens tecken, som motsvarar lejonets hus för relationer och partnerskap. Medan Saturnus påverkar detta område i lejonets liv fram till våren 2023 kommer Jupiter att vistas i vattumannen under 2023. Saturnus är en planet som omstrukturerar relationer men kan också alstra stabilitet. Jupiter expanderar och alstrar möjligheter. Under 2023 kommer du att träffa nya människor men du har ett ansvar för hur du behandlar andra människor inklusive livspartnern. Vanligtvis skapar Saturnus utmaningar i relationer och testar relationens styrka och uthållighet. Samtidigt är det svårt att släppa taget så du som är ihop med någon har svårare att separera även om man går genom en problematisk tidsperiod. Det är också viktigt att man är lojal och undviker spel, manipulation, lögner och otrohet, eftersom Saturnus kan straffa genom exempelvis ensamhet och andra negativa konsekvenser. Under 2023 finns det dock chansen tack vare Jupiter att möta många nya människor av alla slag. Dessutom blir andra människor en källa till inlärning och man vidgar sina vyer och blir tolerantare. Man kan träffa människor från andra länder eller så kan man flytta till ett annat land där man börjar skaffa dig en ny social cirkel. Att man försöker vara trevlig och omtänksam är däremot viktig. Jupiter hjälper dig under 2023 men detta gäller inte under Saturnus’ resterande transit i vattumannen nästa år. Det är bra om man försöker relatera till andra på ansvarsfulla sätt. Om du är olycklig i en relation kan en ny beundrare dyka upp men en del av er har svårt att ge upp vana och det man vet i gengäld för det okända. Saturnus kan i vissa fall skapa starka band, men det är nog viktigt att du inte lovar vad du inte kan hålla och att du exempelvis inte inleder relationer för att du ”måste” eller för att du känner dig tvingad att göra det. Eller för att du tycker synd om någon. Om din varaktiga relation går genom utmaningar är det mycket bättre att försöka sig på terapi. Saturnus kan i vissa fall alstra distansering och ensamhet. Sök inte kärlek och lycka på fel platser.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Lejonet juli 2022

Den här månaden för lejonen kommer att vara en tid fylld av harmoni och värme, …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *