Horoskop Lejonet 2023

Horoskopet 2023 för Lejonet kommer att fyllas med alla möjliga intressanta upplevelser. Det här året är perfekt för att besöka ännu okända platser och komma nära de människor du normalt inte skulle förvänta dig att träffa och umgås med – kanske till och ihop med någon som verkade helt otänkbar för dig tidigare. Motstå inte dessa frestelser – för de kan verkligen hjälpa dig att gå vidare. Lejonet hatar att leva i rutiner och därför kommer årets oförutsägbarheter att passa dig perfekt. Under våren kommer din kropp och själ att leva upp, vilket innebär att du kommer att ha stor livslust och massor av idéer. Din mentala energi kommer att vara ostoppbar, vilket innebär att Lejonet kommer att känna som att hen är på toppen av världen – se upp för överkänslighet dock, för det kan få dig snabbt ner dig på jorden igen. Du tenderar att ta andras förolämpningar lite för personligt – vi rekommenderar att du inte döljer dina känslor. Endast på det här sättet kommer du att frigöra dig från känslornas klor. På sommaren, på grund av Jupiters inflytande i Vattumannen, kommer du att vara till stor hjälp för människorna nära dig – särskilt familjen. Horoskopet antyder att i denna cirkel kan det kanske hända något som kan skaka om dina relationer, kanske en konflikt. Du kommer själv att spela en stor roll i hur du hanterar det, så ge inte upp detta ansvar. Glöm inte att ta hand om dig själv också – planera en trevlig semester eller börja med en idrott. Under andra hälften av 2023 kommer det att ske ovanliga saker i ditt liv. Till exempel är denna period absolut perfekt för att göra resor till okända platser. Håll ögonen på personer som stör dig, både när det gäller vänner och din umgängeskrets – det kommer att öka, och en person som kan vända upp och ner på ditt liv kan plötsligt dyka upp. Horoskopet hoppas att du utvecklas, men frågan är – är du redo? Tveka inte att ta dig an de svåraste utmaningarna, främst de som rör karriären – du kommer att tjäna mycket på om du övervinner dessa. I slutet av året kommer Lejonet gärna vilja släppa loss. Hela 2023 har varit oerhört jobbigt för dig och vintern blir idealisk tid för att vila dig tillsammans med familjen. Det kommer att förbereda dig på fler utmaningar i ditt liv, och du kommer att hitta ny energi och inom några veckor kommer du att kunna ta ett djupt andetag och lyckas uppnå även dina mest hemliga drömmar. Horoskop Lejonet 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Den ditt hjärta trånar efter ska kunna bli din. Om du inte redan har en hjärtevän kan en sådan ­kanske finnas i en butiksmiljö, tror stjärnorna. Året blir lyckosamt för dig. Horoskop Lejonet 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Förändringar på karriärfronten hägrar fortfarande för alla Lejon. Ni födda 29/7-6/8 känner starkast av lusten att byta bana eller åtminstone hitta nya arbetsrutiner som ger en känsla av förnyelse. Utsikterna är goda! Var den som kommer med konstruktiva förslag på hur nya tillvägagångssätt inom verksamheten kan bidra till utvecklingen på alla plan. 2023 bjuder på många nya relationer både privat och på arbetet. Det blir oerhört spännande möten som kommer att färga ditt liv i flera år framöver. Du kommer att möta individer som skiljer sig markant från de du känner i dag. Visst har du kvar många av dina gamla kontakter men de behöver lämna plats i ditt liv för de nya som kommer in i ditt liv. Det känns dessutom som om ni kommer att ha någon typ av gemensamt uppdrag – något viktigt som ni vill åstadkomma gemensamt. Det bör handla om det som är socialt i karaktär eller något som syftar framåt för kollektivet. Kanske det handlar om teknik eller alternativa lösningar på gamla problem. Så länge Pluto är kvar i Lejonets 6:e hus av arbete och hälsa (ytterligare fyra år) är det av central vikt att alla Lejon förfina sina färdigheter. Fundera på hur du kan göra mest nytta och vad som ger vardagen ett rikt innehåll, inte enbart för dig själv utan även andra. Dessutom är det fokus på sunt leverne. Att se till att ”instrumentet”, kroppen är i den form som behövs för att underlätta i det dagliga arbetet. ”Rengöring” eller utrensning är nyckelord i sammanhanget.  Kärleken är mycket viktig under året och 2023 kan visa sig bli ettår som skänker dig en mer berikande och beständig kärlek än du upplevt på länge. Kreativiteten är också på topp. Dessutom tar du dina talanger på stort allvar och lägger ner både tid och krafter för att ge uttryck för dem. Belöningen finns inom räckhåll! Barn är också ett uttryck för skaparkraft och 2023 är även ett stort år i det sammanhanget. Du axlar ansvaret med glädje. Vänner finns det gott om, nya som gamla. Eventuellt har ni mycket att diskutera och sätta på pränt.   September och oktober är du i full gång. Livet är fullt av detaljer som ska redas ut. Du är strängt upptagen och full av energi!Horoskop Lejonet 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Så mycket energi som lagts på att få vardagen att gå runt, att fungera, att få kroppen att orka, som du lagt ned på 2023 så förtjänar du en ordentlig förändring i fokus, kära Lejon. 2023 öppnar upp helt nya dörrar, och dessa handlar allt mindre om vad du ska göra med din kropp, din energi och för att ta hand om dig själv, och allt mer om dina relationer till andra. Att lyssna på andra, öppna upp för andra, bejaka andra och ta in andra är årets stora, avgörande tema. Det här öppnar upp för stora förändringar i dina relationer, som utvecklas och expanderar, men där du främst jobbar med att lära sig respektera andras gränser, bli bekväm med de egna och att hitta balanserade sätt att visa kärlek på. De områden där det här bli som allra känsligast är i nära samarbeten där saker snabbt kan vändas upp och ned, och där visioner kan gå isär lika intensivt som ni nyss var överens om dem. Men det är också i nära relationer som du upptäcker så mycket mer om din förmåga att älska, vad du mår bra av och hur du kan vara en bättre medmänniska. Det kan göra ont att i början av året påminnas om att detta är något som vi ständigt behöver öva på, att vara bättre medmänniskor, och speciellt för dig kan det här vara något som nästan är lite av en skymf. Du är ju en fantastisk medmänniska! Men det som 2023 sätter fokus på är inte nödvändigtvis det du gör eller är i en relation, utan hur du kan finnas där när andras världar rör sig.

Årligt horoskop Lejonet 2023 – karriär och ekonomi

Kära lejon, nu händer det minsann grejer. Ditt behov av att sticka ut, inte minst på karriärfronten, är fortfarande stort. Året kan komma med stora möjligheter för dig, men allt har sitt pris. Under 2023 byggs nämligen en konflikt upp inom någon av dina nära relationer. Kanske har du ett förhållande med någon som tycker att ditt fokus på karriär känns löjligt? När det sen visar sig att ni vill helt olika saker blir det svårt. Som jobbigast blir det under sommaren, men det är också då ni har som bäst chanser att utveckla er relation. Men året bjuder trots allt på en hel del romantik, även om detkanske inte blir helt smärtfritt. I början av året finns det potential för en ny relation att inledas, och även under hösten kan det komma att bli riktigt hett. Men relationen du inleder under hösten kommer höra till det mer kortsiktiga slaget. Du är som bekant en väldigt självständig person, men det utesluter inte behovet av att tillhöra något större. Det kan ibland vara svårt för dig att hitta en mening i att vara en mindre beståndsdel istället för en huvudkaraktär. Och du kommer få skina under året, men kanske inte helt på egen hand eller utan andras hjälp. Ta vara på de händer som sträcks ut till dig, och våga ta kritik! Då kommer du lyckas med riktigt stora saker under 2023.

Årligt horoskop Lejonet 2023

Du har ett spännande år framför dig, med många nya möjligheter och nystarter! Jupiter och Saturnus har precis trätt in i ditt 7:e hus, huset för relationer. Under detta år ska du verkligen ställa dig frågan var du känner att du sitter fast, vad som håller dig tillbaks och hur du kan skapa större frihet. Du är underbart kreativ och levande och det är viktigt för dig att du verkligen får utlopp för dina härliga energier. Under 2023 så kan du ha upplevt att du fått lära dig en del läxor inom det området just i relationer. Ditt eget växande kan ha fått stå tillbaks på grund av olika restriktioner i dina relationer. Eller att det finns beteendemönster som gör att du håller dig tillbaks. Under detta året så känner du ett starkt behov av att bryta dig loss och få skapa större frihet. Känner du att du får möjlighet att växa och utvecklas eller känner du att du ständigt hålls tillbaks?Mellan den 15/5 till den 28/7 går Jupiter vidare in i ditt 8:e hus. Det kan skapas underbara ekonomiska möjligheter för dig, i form av delägarskap, investeringar, arv och lån. Det ger också en fin möjlighet att du lär känna dig själv på ett djupare plan. Det är gynnsamt för dig att satsa på inre utveckling, antingen på egen hand eller med hjälp av en terapeut. I slutet av sommaren förflyttar sig Jupiter tillbaks till det 7:e huset och nu kan det bli tal om bröllop och att ta sin kärleksrelation till en högre nivå. Saturnus och Uranus möts i en utmanande kvadratur under, i stort sett hela 2023. Så det är viktigt för dig att bli klar över vem du är och vad du verkligen vill och skapa möjligheter för att skapa det liv du drömmer om. Detta gäller även i din karriär, för 2023 är fyllt av härliga möjligheter för dig, på många olika plan. Men, då är det såklart viktigt att du själv bidrar till att skapa en större frihet för dig i ditt liv, i din karriär och i dina relationer. Fundera på vad som verkligen betyder något för dig och hur du vill att ditt framtida liv ska se ut! Under 2023 så har du underbara karriärmöjligheter, du strålar och kan verkligen ta dig fram på din karriärväg. Så sikta högt! Under året bildas två eclipseperioder, en i början av sommaren och en i slutet av hösten. Under dessa perioder är det som att saker och ting forceras snabbt framåt, och det är bara att hänga på.Den första eclipseperioden startar den 26/5 då det är fullmåne i Skytten med total månförmörkelse. Den infaller i ditt 5:e så det är en underbar tid för nöjen, resor och att omge dig med underbara människor. Många Lejon är artister så använd din kreativa förmåga till att skapa, ställ dig på scen, eller anordna en underbar fest för de härliga människor du önskar omge dig med. Denna tid är fylld av möjligheter för dig! Den 10/6 är det nymåne i Skytten, med delvis solförmörkelse. Den infaller i ditt 11:e hus. Vilket skapar fina möjligheter för att träffa nya vänner, att du möter likasinnade som brinner för samma ämnen som du gör. Under hösten infaller nästa eclipseperiod som startar med en fullmåne med delvis månförmörkelse i Oxen, i ditt 10:e hus. Det är ditt hus för karriär och det kan skapa nya möjligheter för dig, visa vem du är och vad du vill! Satsa på dig själv och din kreativitet och dröm stort. Den 4/12 är det nymåne i Skytten, med total solförmörkelse, det sker återigen i ditt 5:e hus. Det är en underbar tid för nöjen, resor och för dina kreativa projekt. Romantiken blomstrar! Även under hösten uppenbarar sig många möjligheter för dig! November och december är perfekta månader för nystart av olika slag; ny karriär, nya vänner och kanske en ny kärlek.

Finansiera

Detta är områden som pulserar extra mycket under 2023, och inte minst är det just pulsen som ger dig en målande bild av hur detta ser ut. Intensiv närhet och intimitet bryts av som vågar som slår mot en strand och ersätts av perioder av självständighet och utrymme. Att ge den du tycker om tid och utrymme är en avgörande ingrediens i lyckade relationer nu, även när du själv har det precis motsatta behovet. Att öva på självbehärskning, att mentalisera, alltså skapa en mental bild av vad den andra går igenom, och att inte främst se dig själv som huvudperson i olika situationer, är helt avgörande nu. För lika mycket som du övar dig själv i att acceptera och respektera gränser i relationer, lika mycket lär du dig om vilka magiska dörrar som öppnas när du gör det. Det som först känns som distans, visar sig leda till en helt ny typ av intimitet. Det här är inte ett år av casual flirtar, korta romanser som inte påverkar dig nämnvärt eller lättsamma affärer som du skakar av dig. Istället sätter varje relation igång processer hos dig som får dig att tänka på hur människor samspelar, vad kärlek är och hur man skapar sunda relationer, och det är också i dessa relationer som du har det allra mest tillfredsställande sexet och den mest intressanta passionen. Det här är ett år där du mognar i dina relationer, och det spelar ingen roll om du redan är långt till åren kommen eller om du haft en relation i tiotals år. Mognad är något vi ägnar oss åt hela livet. Speciellt under mitten av maj till slutet av juli befinner du dig i en ovanligt sensuell och romantiskt laddad period, men även oktober för med sig lust och lekt.

Familj

Årets stora lättnad är att din hälsa är i ett helt annat stabilt skick, och det här har minst lika mycket att göra med eventuell oro för sjukdom och hälsa, som med faktiska kroppsliga åkommor. Att din kropp får en paus från stress är kanske årets största present till dig, men det finns mer som väntar under ytan. Redan innan vi tar oss in i 2023 märker du av en påtaglig förändring som sätter prägel på året som väntar. Ett tålamod har tvingat sig in, och det påminner dig dagligen om vikten av att lyssna. Till dig själv och till andra, men inte minst till tystnaden. Genom att bemöta tystnad kan du nu lära dig saker som du inte anade fanns där. Genom att inte tolka tystnad från andra som ointresse, utan se det som ett sätt för andra att landa i er relation, så låter du helt nya saker växa fram. Den period som är som allra mest berikande här, samtidigt som den kan kännas obekväm och nästan läskig, är under mitten av maj till slutet av juli, där du upptäcker saker inom dig som du inte visste om fanns där. Återigen gäller det här även de Lejon som trott sig gå igenom så mycket personlig utveckling att det inte skulle få plats medmer.‍

Karriär

Du kan organisera och är bra på att leda andra så att även de får framgång. Och nu kan du komma att få ett fint erbjudande. Jubla av glädje om det blir du som blir den utvalda!

Relationer

Mina stjärnor tror att du får bästa kärleken tillsammans med Vattumannen och Skytten.

Astrologråd

Även om du har ordning på din ekonomi är det bra med en ännu bättre koll. Låna inte ut pengar. Utgifterna blir större än du tror. Spel på hästar eller Keno kan lyckas. Ditt bästa lyckotal är 6Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Lejonet juli 2022

Den här månaden för lejonen kommer att vara en tid fylld av harmoni och värme, …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *