Horoskop Kräftan 2023

Kräftan är det mest känsliga tecknet på hela zodiaken – de tar varje händelse som sker i sitt liv alldeles för personligt. 2023 för kräftan kommer att ge dem en liknande energi, och med lite finess kommer de undvika extremt spända situationer som härrör från deras överkänslighet. Universum uppmuntrar dig att börja arbeta med dina känslor och på så sätt bättre kunna hantera stressande situationer i framtiden. Till exempel, våren 2023 kan du bli helt överhopad med arbetsuppgifter. Om du inte lugnar dig och försöker sortera ut dina prioriteringar så kan du uppleva en fullständig mental härdsmälta. Kräftan tvingas utvärdera hur viktigt jobbet är för dem – är det värt att slåss för, eller skulle det vara bättre att börja leta efter något annat istället. Horoskopet indikerar att situationen på ditt jobb under sommaren kommer att lugna sig. Personer som är födda i detta vattentecken kommer dock att känna ett visst avstånd till omgivningen, för att Jupiter kommer att vara positionerad i Fiskarna. Av den anledningen kommer personer i din nära omgivning få dig att tro det är något fel med dig. Förklara för dem att du behöver lite tid för dig själv och dina hobbyer. Du kommer att må väldigt bra av fysiska aktiviteter – sport eller egen träning. Du svettas lite, fundera hur du ska hantera negativa saker och snart är du med i ditt sociala umgänge igen. Under andra hälften av 2023 rekommenderar vi att du tar hand om din fysiska och psykiska hälsa. Det kan hända du blir sjuk, men du kan förebygga detta genom att äta hälsosamt, träna och minska din stress. Om du drabbas av en kris, var inte rädd för att be om hjälp från din familj, där du alltid möts av stöd och förståelse. I år kommer en selektering av vänner att äga rum. Omständigheterna kommer att tvinga dig att tänka vem av dina vänner som hjälper dig att utvecklas och stöder dig och vem som inte gör det. Därför kommer kräftan att ges möjlighet att fokusera på mer gynnsamma relationer, och horoskopet understryker att – nya människor kommer in i ditt liv, och du kommer att må väldigt bra att vara tillsammans med dom. I slutet av året kan du förvänta dig lugn och ro. Din intuition kommer att vara på topp och den kommer att tala till dig så tydligt att du inte kommer att kunna ignorera den. Om du känner att det är något konstigt på gång har du förmodligen rätt i det. Horoskop Kräftan 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Framför dig har du ett år som skänker dig mer vänliga och kärleksfulla händelser än vad du vågat tro är möjligt. Barn kan vara just den ­kärleksfulla händelse som gör ­detta till ett glädjens år. Horoskop Kräftan 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Du rivstartar 2023 speciellt om du är född 20-22/7. Du har ambitioner och kör hårt för att fullborda dem. Under året fokuserar alla Kräftor på att formulera framtidsplaner. Det är dags för nya mål och du letar med lampa och lykta för att hitta det som passar dig. En del idéer och intressanta människor kan komma din väg helt oväntade och du kan göra tvärvändningar utifrån det du sysslar med just nu. Är du född 15/7-17/7 väntar ett år av lite mer dramatik. Du lever livet med större intensitet än tidigare. Du dras till mer komplexa situationer och människor. Detta blir vägen till djupare självkännedom och ger dig möjligheter att lämna ett större avtryck i situationer där du varit med. Partnerrelationer är spännande om än lite laddade. De du möter, inte enbart din partner, är kanaler till utveckling! Alla Kräftor har enormt mycket att bidra med i alla sorters sociala sammanhang – från vanligt kamratskap till grupper av unga eller gamla där du kan göra insatser som främjar gruppens intressen. Där vill du verka för allas rättigheter. Du hanterar alla de resurser som finns tillgängliga för att bana för en rikare framtid. Tankar och planer som rör hemmet och familjen upptar dig under hösten. Det kan handla om relationerna inom familjen eller praktiska bestyr. Dina planer går i lås och du gör nödvändiga förändringar fastän en del kan vara aningen krävande. I slutet av oktober är det dags att lägga extra krut på jobbet. Du vill också se till att du är i bra form för att kunna göra ditt allra bästa. Kom i form! Det du gör nu för att främja hälsan och för att förbättra dina färdigheter på jobbet ger utdelning! Försaka inte den andliga verkligheten. Den kallar på dig. Det kanske du har märkt. Att tillbringa mer tid för dig själv kan vara välgörande. Även musiken och meditationen kan åstadkomma under när du vill finna ro. Du tänker mer och mer på det som finns bortom det allra mest uppenbara. Snart kan du börja låta andra ta del av den insikt du uppnår nu. Horoskop Kräftan 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Dina tentakler har under hela 2023 varit riktade mot andra personer, kära Kräfta, och det har på många sätt varit en resa in i att lära dig om dig själv genom att lära dig om andra. Viktiga relationer har formats, brutits, utvecklats och påbörjats under det här omvälvande året, och oavsett vem eller vilka du tar med dig in i 2023, så vet du att ni gått igenom saker tillsammans som format avgörande band mellan er. Det här året kommer istället att handla om att du alltmer går på djupet med dig själv, och lär känna sidor hos dig själv som varit svåra att relatera till. Du träder in i en ny roll och lär dig vem du är i den, eller in i en fas där saker som intresserar dig ligger utanför dina vanliga intressen. Du investerar tid i att förstå skuggsidor hos världen som du förut inte ägnat tid åt, och andra kan bli förvånade över dina intressen i ämnen som de aldrig hört dig nämna tidigare. Det är också ett år där du  knyter kontakter, blir vänner med och går in i gemenskaper som inte är självklara för dig, där du expanderar dina sociala cirklar. På många sätt är det ett mentalt aktivt år, där du öppnar upp för det udda, det ovanliga och ser till att investera tid och energi i saker som du upplever stimulerar dig intellektuellt, samtidigt som du lär känna dig själv som en helt ny person, kanske i en helt ny roll.

Årligt horoskop Kräftan 2023 – karriär och ekonomi

Kära kräfta, under året kommer du påminnas om saker du försökt glömma. Det kan bli ett ganska omvälvande år med stora förändringar och obekväma sanningar! 2023 präglas också av en del konflikter. Kanske behöver ditt kompisgäng tänka om när det kommer till hur ni behandlar varandra? Nu behöver du bli tydlig med vad du vill och var du står. Du kan ju ibland ha problem när det kommer till att kommunicera dina behov, men det är något du får chans att jobba på under året. Under våren finns det stor potential för kärlek! Dock finns det en risk att ni glider ifrån varandra lite under sommaren. Men du kan vara lugn, ni återförenas på ett eller annat sätt mot slutet av sommaren. Det finns också en hel del potential för dig att utveckla djupare vänskaper 2023 och de relationer som blommar upp i ditt liv under året, såväl romantiska som platoniska, är sådana som kommer hålla länge. Året kommer också kräva mycket koncentration från din sida. Det kommer kanske kännas ensamt. Men det här blir en tid för dig att jobba på dina rutiner, lära dig att disponera din tid på ett hälsosamt sätt och acceptera att det kan vara bra att vara själv ibland. Att vara själv behöver inte betyda att man är ensam. 

Årligt horoskop Kräftan 2023

Hitta din soultribe! Jupiter och Saturnus har precis trätt in i ditt 8:e hus, det är Skorpionens hus och det är väldigt gynnsamma energier för dig som Kräfta. Du har ett stort hjärta och vill hjälpa alla människor med din, ofta moderliga, kärlek. Det 8:e huset är terapeut-huset så din längtan att hjälpa andra människor blomstrar. Du är väldigt intuitiv och känner med andra människor. Under denna period är det även gynnsamt för dig att gå i egen terapi, det kan vara av mer traditionell art eller mer alternativa metoder. Det 8:e huset skapar också fina ekonomiska möjligheter. Det kan vara din partners ekonomi som blomstrar eller att du själv får fina ekonomiska möjligheter i form av delägarskap, arv, försäkringar och liknande. Under detta år söker du också djupt inom dig, du kan uppskatta terapi, healing och att få helas och läkas från det förflutna. Du söker dina rötter, ännu mer än vanligt, och genom att du utvecklas spirituellt så finns det många spännande ämnen som kan ge dig en större förståelse om vem du själv är; astrologi, psykologi, släktforskning kan ge dig de ledtrådar du söker.Från mitten av maj till slutet av juli går Jupiter vidare in i ditt nionde hus, där även Neptunus befinner sig. Jupiter är vår Guru och står för expansion, högre medvetande och ideologier, Neptunus står för vår andlighet, våra drömmar och vår längtan att se världen genom rosa glasögon. När dessa båda möts i nionde huset (Skyttens hus) som står för växande, lärande och resande så bidrar det till en frihetslängtan för dig. Du vill lära dig nya spännande ämnen, studera, resa och möta olika kulturer och samtidigt söka din soultribe. Så sommaren är oerhört gynnsam för att resa i väg på en längre resa eller om inte annat läsa, se på serier eller annat som kan vidga dina vyer. Under denna tid kan du också möta kärleken i form av en person med annan nationalitet. Därefter backar Jupiter åter in i ditt 8:e hus och då aktiveras återigen din längtan att förstå dig själv, människor och världen omkring dig. Under detta år passar det dig verkligen att komma tillsammans med andra människor, blicka mot en ny värld och känna dig friare. Du är en ledare, med hjärtat på rätta stället, och det är ett underbart år för dig att arbeta tillsammans med andra människor. Att arbeta med team, med gruppdynamik och med personlig utveckling och att nå ut med dina gåvor. Saturnus och Uranus bildar en utmanande kvadratur under hela 2023 så var medveten om vilka ekonomiska åtaganden du vill avsluta. Känn efter var du längtar efter frihet. Under 2023 kan du vilja göra dig fri från ekonomiska åtaganden av olika slag. Har någon annan människa kontroll över dig genom ekonomi? Gör i så fall en plan för att skapa en större frihet för dig själv. Uranus befinner sig i ditt elfte hus; Vattumannens hus och allt som har med digitala produkter, webbinars och internet att göra är fantastiska hjälpmedel för dig att kunna nå ut! Det är underbart att möta andra människor i det verkliga livet men ibland kan de människor som är våra likasinnade finnas på andra platser och då kan vi nå varandra genom olika grupper via internet. Under året har vi även två eclipseperioder. Dessa perioder innehåller sol- och månförmörkelse med ett par veckors mellanrum och under denna tid sker saker och ting väldigt snabbt, du kan uppleva att allt forceras i snabb takt och att du inte riktigt känner dig beredd. Men allt har en mening och utveckling är alltid gynnsamt. Den första infaller den 26/5 med fullmåne och total månförmörkelse i ditt 6:e hus för arbete och dagliga rutiner. Den 10/6 är det nymåne med delvis solförmörkelse i Tvillingarna i ditt 11:e hus. Så under sommaren är det en bra tid för dig att skapa dig egentid och att hitta en bra balans mellan din inre värld och din yttre värld. Det är också en bra tid för dig att se över din hälsa och skapa bra rutiner. Här kan det också bli aktuellt för dig att söka ett nytt arbete, som ger dig större tillfredsställelse. Sök gärna ett arbete där du verkligen känner att du hjälper andra människor och kom i håg att du är en ledare så sök gärna ett arbeta där du får leda och driva arbetet framåt. I slutet av hösten är det nästa eclipseperiod som inleds med fullmåne, med delvis månförmörkelse i Oxen den 19/11. Den infaller i ditt 10:e hus. Sedan är det total solförmörkelse vid nymånen i Skytten den 4/12 i ditt 5:e hus för nöjen och kreativitet. Så i slutet av året så är det en underbar tid för nystarter både vad det gäller nytt jobb och nya vänner. Sök din soultribe under detta år så kommer du känna en större trygghet i den gemenskap du får uppleva där.

Finansiera

Det långa slutet på 2023 gjorde det nästan omöjligt att känna dig på humör för några nya romantiska äventyr, eller redo att vara i lust med den du står nära. Det blev nästan mer som ett jobb, och under perioder kunde du som har en partner känna att den pressade känslan nästan väckte ditt agg gentemot den som egentligen skulle stå dig nära. Under 2023 hamnar du på en helt annan plats. Det blir lättare att få kontakt med lusten igen, och Kräftor som inte har en stadig partner kan redan tidigt under året utveckla djupare känslor för någon du sett främst som en vän. Det här är i övrigt ett år där du omdefinierar relationen till din kropp. Kanske genomgår den en förändring, eller så hittar du fickor av lust inom dig som du inte visste att du hade. Saker som du aldrig tidigare gått igång på, kan med rätt person väcka en otrolig lust nu, en lust som nästan gör dig förvirrad. Är det här hälsosamt? Är det okej? Svaret är nästan alltid ja, så länge du tar hand om dig. Att utforska mer mentala sidor av din sexualitet kan bli en spännande väg in i lusten nu, och även till att lära känna dig själv. Årets mest romantiska perioder innefattar maj, juni, senare delen av september, hela november samt början av december.

Familj

De inre förändringarna står verkligen på agendan detta år. Du kunde känna  dem komma redan i slutet av 2023, så när du landar i 2023 har du redan fått en försmak av vad som är att vänta. Du börjar gräva i vad du har fått med dig i livet från din specifika omgivning och uppväxt, och du börjar fundera över hur du mår egentligen, vad som döljer sig under din egen yta. Det kan hända att du redan tidigt under året märker att förhållandet till din kropp gör sig påmint på olika sätt. Den verkar vilja att du lyssnar till dess behov med lite större lyhördhet, och kan på sitt eget sätt visa vad den behöver. Ett större behov av att sova än vanligt, en otrolig energi eller en översvallande längtan efter att prata om alla de tankar, känslor och behov du lär känna hos dig själv nu dyker upp nu. Det är inom dig förändringarna sker, och här prövar du under årets gång flera olika roller. En längtan efter att komma i mer självklar kontakt med din kropp och hälsa aktualiseras under hela året, och träning blir en ovanligt terapeutisk upplevelse. Speciellt utvecklande för din relation till kropp och själ blir slutet av maj, början av juni och början av december.  ‍

Karriär

Om du söker nytt jobb nu tror stjärnorna på en arbetsledande tjänst. Du kan också ha framgång inom vården, resebranschen eller med konstnärliga yrken.

Relationer

Kräftan, Fiskarna och Jungfrun kan vara de som ger dig en stark och kärleksfull samhörighet.

Astrologråd

En förbättrad ekonomi är nog din dröm och nu tycks det finnas chans att det blir så. Om det är genom extra inkomst eller spel vet jag inte. Bäst vinstchans kring de stora helgerna. Ditt bästa lyckotal är 5Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Kräftan juli 2022

I juli kommer du att ha gott om energi, och du kan njuta av mycket …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *