Horoskop Jungfrun mars 2023

I mars kommer jungfruarna att arbeta nästan dygnet runt. Horoskop Jungfrun mars 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Uranus kommer att uppmuntra dig att skapa nya utmaningar för dig själv, och du kommer att ha ett överflöd av nya idéer. Även om du kommer att förbättra dig på många sätt så kommer du att glömma de vanliga uppgifterna, vilket leder till att relationer med kollegor blir mer komplicerade, och din framgång kan därefter gå obemärkt förbi.Du kommer också att vara benägen till att få tarmproblem i slutet av månaden, så se till att allt du äter är kokt ordentligt och försök att inkludera mer fiber i din kost också. Jungfru är naturligtvis ett av de mest hårt arbetande stjärntecken, vilket kan leda till arbetsnarkomani i extrema fall. Horoskop Jungfrun mars 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Mars är inte den rätta perioden för påfrestning som denna. Överdriven stress kan ha en negativ inverkan på din hälsa. Horoskop Jungfrun mars 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Så, du borde få vila och inte vara rädd för att uppnå lite välbefinnande och njut av det.

Månadshoroskop Jungfrun mars 2023 – karriär och ekonomi

Mars är en mycket fruktbar period, som du förväntat dig länge.

Månadshoroskop Jungfrun mars 2023

Du bryr dig inte om andras åsikter. Denna hobby ger dig förmodligen någon med samma intressen.

Hälsohoroskop

Dina känslor är djupa, så det är som på din bakgård.

Pengar

Pluto är kvar i stenbocken som är ditt femte hus för identitet, kreativitet, barn, nöjen. Det är nog ovanligt men inte uteslutet att en del av er vill ständigt ha roligt. Men samtidigt finns det en tendens mot transformering, mot inre förändring, av jaget, av den man är som person. Om du inte får kontroll över den du är som person kommer nog en annan att göra det. Att försöka hitta sig själv så att säga kan bli viktigt samt att utveckla en bra självkänsla. Även om man fortsätter att förändras och regenereras gäller det att försöka vara med i processen. Men dina barn kan också bli en källa till omvandling av identiteten du har, kanske för att du skaffar dem, för att du mognar tack vare dem eller för att barnen skaffar barn själva och liknande. Med Pluto i det femte huset uppstår det en konflikt mellan ett behov av att få massor med uppmärksamhet samt ett behov av ett privatliv. Man vill ha sina hemligheter ifred. Man vill ha kärlekslivet ifred. Och så vidare. På grund av trigonen till Uranus handlar det nog inte bara om att hitta sig själv utan om att återuppfinna sig själv. Du kan upptäcka dina kreativa gåvor och du har samtidigt de mest intelligenta insikterna och idéerna. Du kan bli en sorts förebild för andra liksom en intressant genial lärare, konstnär, uppfinnare, etc. Denna transit har sin charm men kan i viss mån vara farlig för de personer som inte utvecklas eftersom de behöver ta kontrollen över deras identitet, den de är som personer, deras sexualitet, deras sinne och kreativa uttryckssätt. Man har en stor dragningskraft annars men man kan dra till sig alla slags människor, både bra och dåliga.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Jungfrun juli 2022

Det blir inte lätt för jungfruar att träffa nya människor i Juli. Horoskop Jungfrun juli …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *