Horoskop Jungfrun augusti 2022

Efter några relativt lugna månader kommer en period av mycket ilska för jungfruar. Horoskop Jungfrun augusti 2022 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du kommer att vara väldigt orolig under Mars påverkan. Horoskop Jungfrun augusti 2022 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Du brukar hålla dig borta från sociala tillställningar, och detta kommer inte förändras i augusti heller. Horoskop Jungfrun augusti 2022 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Men om någon bryter sig in i ditt privata utrymme kan du bli rasande.

Månadshoroskop Jungfrun augusti 2022 – karriär och ekonomi

Gamla gräl kommer upp till ytan, och du kommer att längta efter förlåtelse.

Du kommer förmodligen att lyckas bra på jobbet tack vare din större ambition. Men augusti introducerar dig till den perfekta tiden att drömma en stund.

Månadshoroskop Jungfrun augusti 2022

Det är möjligt att dina olösta konflikter kommer att visas och det kan orsaka oväntade humörförändringar.

Hälsohoroskop

I september är Mars i Jungfrun, vilket orsakar en dämpning av känslorna.

Pengar

Saturnus och Jupiter påverkar yrkeslivet under 2022. Saturnus skapar förändringar och omstruktureringar något som kan innebära att en del av er byter jobb och/eller ställning. Ni kan också gå genom förändringar vad gäller den egna verksamheten och kan expandera utomlands eller på internet. Mer inlärning äger dessutom rum. Om du är ung, kan du börja bli självständig och du har dessutom turen med dig eftersom Jupiter hjälper dig att hitta och se möjligheterna medan Saturnus ger dig den disciplin som du behöver och erfarenheterna som du behöver för att du skall mogna, ta ansvar och göra ett bra jobb. Möjligheterna som dyker upp dyker ständigt upp i samband med att Jupiter bildar aspekter med planeterna, solen och månen. Saturnus kommer också att ständigt bilda aspekter som förbättrar din disciplin och gör dina uppgifter tydligare. Även förmörkelserna i tvillingarna och skytten handlar om nya målsättningar under årets gång och sökandet efter framgång. En del av er kan även flytta eller fokusera på att renovera bostaden eller någon annan fastighet. Du får dessutom mer kontroll över den inriktning som du ger ditt liv. Året inleds ändå lite försiktigt med en retrograd rörelse i huset för jobb och hälsa under februari men mellan den 4 mars-23 april befinner sig planeten Mars i huset för framgång då du är mycket ambitiös och framgångsrik. Målen nås och du gör framsteg i yrkeslivet eller klarar av rätt så mycket både när det gäller privata projekt och rent allmänt på jobbet. Perioden 4 mars – 23 april är nog också en bra tid för dig att börja jobba med helt nya projekt med eftersom du har stor handlingskraft. Under årets gång kommer Merkurius retrograd i hus som har att göra med ambition, jobb och pengar att betyda att du också får chansen att avsluta redan påbörjade projekt i stället för att glömma bort de och ge dig på något nytt. En strävan efter ständig perfektion är så klart ständigt närvarande. Utmaningen kan vara den ekonomiska biten eftersom planeterna i ekonomiska hus kommer att utmanas av bland annat Plutos inverkan. Man skall helst undvika spekulationer och spel så gott det går. En annan risk är ibland dåliga affärer samt en tendens att shoppa när man mår lite sämre.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2022: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Jungfrun mars 2023

I mars kommer jungfruarna att arbeta nästan dygnet runt. Horoskop Jungfrun mars 2023 – läs …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *