Horoskop Jungfrun 2023

Jordtecknet för Jungfrun är mycket praktiskt, hårt arbetande och lojalt. 2023 kommer att ge dig utmaningar, under vilka dessa egenskaper kommer att göra en resa. Din verkliga natur är ganska obeveklig, vilket innebär att du förmodligen inte kommer att förlora riktningen. Förbered dig på en period där ditt arbete, ditt sociala umgänge och till och med du själv kommer att genomgå en förändring. På våren kommer du att inse att din inre värld skapar den yttre. Dina känslor representerar en viss frekvens, som har förmågan att förändra den materiella världen. Se upp för hur du tänker. Nu är det också en bra tid att utvärdera din livsstil – kanske du ska börja äta mer fräsch färsk mat? Kanske ska du träna mer? Din kropp och själ kommer att tacka dig för detta. När det gäller sommaren kommer Jungfrun att tvingas ta beslutet huruvida om det är meningsfullt att fortsätta på det nuvarande jobbet eller inte. Kanske har din chef eller jobbet du gör gjort dig irriterad under en längre tid. Varför inte söka efter något annat? Det är ett steg till okända marker, men när det gäller Jungfrun så innebär 2023 att du inte kan göra fel. Även om det betyder att du kanske kommer att ha lite sämre ekonomi i början av året, så blir du mycket gladare i slutändan. Med påverkan från Jupiter och Vattumannen kommer du att ha en stor förståelse för andra personer under 2023, vilket också betyder det kommer att vara väldigt enkelt för dig att känna empati med dem. Under denna period kommer du att kunna ge goda råd till folk, men glöm inte heller din egen lycka – det borde vara din högsta prioritet, även om det ibland kan verka egoistiskt för andra. Dina relationer har fungerat på ett mycket harmoniskt sätt fram till nu. Men Jungfrun kan förmodligen förvänta sig en förändring här. När vi tittar på horoskopet kan vi märka ett flertal konflikter, som till och med kan leda till all kontakt avbryts med denna personen. Det kommer att bli mycket tårar, men med tiden kommer du att inse att allting händer av en anledning. Tyvärr finns det i slutet av året risken att allt som horoskopet har fört till dig kommer att slå tillbaka på dig själv, vilket innebär att du kommer att gå igenom en ganska svår tid. Det är dock helt normalt – med tanke på att du har haft ett väldigt svårt år. Glöm inte att vila tillräckligt – det kommer att göra ditt sinne lättare. Det finns ingen anledning att ständigt stressa iväg . Horoskop Jungfrun 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Du har ett tryggt och kärleksfullt år framför dig. Så njut av kärleken och kramas med den du tycker om. Om du söker ett nytt förhållande har du en stark dragningskraft. Horoskop Jungfrun 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Redan i januari fylls energierna på! Du vill gärna komma ut i naturen eller varför inte sikta på lite mer avlägsna platser. Alla Jungfrur vill uppleva större frihet och kanske lite mer äventyr. Bland det viktigaste kommer att bli att vara i rörelse eftersom det är också en form av frihet – att inte vara stillasittande. Många Jungfrur kommer att fördjupa sig i studier av något slag. Det kan förstås vara en formell utbildning eller så bedriver du egna, enskilda studier som främjar en större förståelse för världen vi lever i. Din livssyn förändras. Vardagslivet blir mer och mer spännande. Tillbringar du vardagarna på en arbetsplats märker du att det är stora förändring som ligger på lut. Du kommer att gilla de nya inslagen i vardagen. Du lär dig mycket nytt och kommer i kontakt med en ny typ av individ som blir den friska fläkten som behövs. Det ansvar du kommer att få skiljer sig från det du har gjort tidigare. Du får också mer frihet att utvecklas med de nya rutinerna. Håll ett öga på september och oktober. Då verkar det som om karriärfrågor är på tapeten men även dina relationer – privata såväl som på arbetet. Samma period tar du en extra titta på din ekonomi. Villa du förhandla om din lön eller se över dina utgifter? Tiden är då inne för att skapa klarhet i ekonomiska frågor. På det stora hela är utsikterna goda för att skapa en än bättre ekonomi i synnerhet mot oktober månads slut. Kärleksrelationer men även relationer till barn har länge varit ett livsområde i stark utveckling. Detta fortsätter med ett lättsammare tempo under året. Juni och augusti är de månader då du skördar framgångar. Under samma månader känner du dig mer energisk än på länge. Det är dags att lägga in en högre växel! En prioritet under året kommer att vara att agera som språkrör. Du har viktiga budskap eller information att förmedla. Du blir spindeln i det berömda nätet. Det passar dig väl och under året kommer den information du förmedlar inte enbart att handla om praktiska frågor (Jungfruns starka sida!) utan även ta din fantasi och din inlevelseförmåga i anspråk. Horoskop Jungfrun 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

2022 gav och tog, kära Jungfru, och även om det var ett slitigt år, så har du lärt dig så mycket att det kommer ta ett bra tag att processa allting. Din kreativitet gick ständigt på högvarv, och tempot var konstant högt. Speciellt för dig som har barn var 2023 en utmaning, lika mycket som det var en  resa som du aldrig glömmer. I romantiska relationer genomgick du intensiva upplevelser som fick dig att tvivla lika mycket som de kan ha knutit dig allt närmare någon. 2023 är något helt annat. Kreativt utpumpad går du in i ett nytt år med en längtan efter att må bra. Att få ordning på tempot i ditt liv, stabilisera ditt hem, rota dig, hitta rutinerna du trivs med. I det här tar du med dig att livet har varit upp och ned på många sätt, och bygger därför upp ditt liv utifrån mottot att allt faktiskt kan hända. Men du ger dig själv nu en fristad i livet genom att organisera och mentalt överväga hur du vill ordna saker för dig själv, och det här gör dig gott, även om det är ett jobb i sig att få det att fungera. Fokus ligger på hälsa, på jobb, på att hålla fast vid saker du tror på och relationer som hjälper dig drömma. Allt detta serveras dig detta år, samtidigt som du släpper på spänning efter spänning efter den bergochdalbana som 2023 var för dig. Inled gärna året med att meditera, göra andningsövningar, läsa, och mentalt aktivera din tankeverksamhet. Det kan ta en stund och kännas ovanligt trögt, men det är viktigt att varva ned och kunna släppa allt det praktiska som präglat din vardag under en lång tid nu. Att öppna upp för det mentala hjälper dig.

Årligt horoskop Jungfrun 2023 – karriär och ekonomi

Kära jungfru, under året behöver du lära dig att hantera ditt behov av trygghet i relation till din längtan efter frihet. Du är i grund och botten en rastlös person, som behöver testa nya saker för att må bra. Under året kan din vardag komma att kännas svår och stressig. Du kommer behöva jobba riktigt hårt, och risken är att du tar på dig en uppgift för mycket. Men det får du såklart inte reda på förrän det är för sent. Det är bra att du håller dig sysselsatt, men du måste också komma ihåg att göra saker som du mår bra av. Vem vet hur det blir med resor, men du kommer säkerligen känna ett starkt behov av att besöka nya platser. Kanske blir det möjligt, kanske inte. Oavsett vad behöver du tillåta dig själv att bryta dig loss från gamla mönster som hållit dig tillbaka, och det får du hjälp med redan i början av året. Du kommer även behöva jobba lite med dig själv. Du förtjänar att vara stolt över vad du åstadkommer och året kommer kräva att du visar upp delar av dig själv du tidigare varit obekväm med att visa. Men det kommer du klara galant. Om det är någon som blir kärlekskrank under året är det du. Om du är i ett förhållande kan det här bli en perfekt tid för dig att tända gnistan igen, varför inte fria till din partner? För en singel ser året inte ut att bli särskilt händelselöst, men det kan komma att bli en hel del trubbel också. Kanske har du lite väl höga förväntningar på någon, eller så blir du så taggad att du blir kär i kärleken istället för personen i fråga. Oavsett vad bär det av på en storslagen resa!

Årligt horoskop Jungfrun 2023

I år skapas underbara möjligheter på arbetsfronten! Jupiter och Saturnus har precis kommit in i ditt 6:e hus. Du satsar mycket på arbete under året som kommer och du är beredd att visa framfötterna och ta nya kliv. Det är dock viktigt för dig att vara klar över hur mycket ansvar du ska ta på dig så det inte blir för mycket. Du är alltid flitig som en myra och väldigt tjänstvillig, men du kommer under 2023 behöva vara väldigt tydlig i att sätta gränser för dig själv, så du inte pressar dig själv för hårt. Ställ dig ärligt frågan vad du längtar efter att göra för du kan uppleva en längtan efter större frihet nu. Du kan börja känna att du, även i arbetet, vill känna en större mening. Om du arbetar med det som känns som ditt kall så har du kanske hittat det du brinner för. Om du inte gör det så kan det vara en central fråga för dig under 2023. Så, ta bara på dig det som känns rätt inom dig under 2023. Den 15/5 går Jupiter in i ditt 7:e hus för relationer, där även den spirituella Neptunus befinner sig, vilket ger oerhörda möjligheter för relationer! Du kan möta underbara människor, människor från din egen själsfamilj som du kan känna en väldigt stark samhörighet med. Det finns också en stor möjlighet att du möter kärleken med stort K, det kan vara din tvillingsjäl och när ni möts så får du känslan av att ni redan känner varandra. Du känner en stor trygghet tillsammans med denna person. Saturnus och Uranus möts i en utmanande kvadratur under hela 2023 vilket innebär att du kan längta efter att bryta dig loss från ditt vanliga arbetsliv och satsa på studier, resor och att upptäcka andra kulturer och länder. Ställ dig själv ärligt frågan vad du längtar efter på ett djupare plan. 2023 är väldigt gynnsamt för studier så det kan bli året då du sadlar om, utbildar dig och satsar på en ny karriär. Det kan vara ditt sätt att bryta dig fri. Du ska tro på dig själv och inte vara så kritisk, satsa på det du verkligen längtar efter! Ha fokus på möjligheter och våga gå nya vägar. I början av sommaren så sker eclipserna i dels ditt 4:e och dels i ditt 10:e Den 26/5 är det fullmåne med total förmörkelse i Skytten, ditt fjärde hus. I fjärde huset kan det innebära att du förändrar din familje- och boendesituation. Du kan vilja förändra ditt hem och du kan också känna en längtan efter att flytta. Den 10/6 är det nymåne med delvis solförmörkelse i Tvillingarna i ditt 10:e hus, karriärshuset. Så du kan även, snabbt ta nya kliv i din karriär under denna tid. Så snabbt så du inte hinner tveka, vilket kan vara bra för dig, din självkänsla hinner inte hindra dig denna gång. Höstens eclipseperiod startar med en total månförmörkelse vid fullmånen i Skytten i ditt nionde hus den 19/11 och du kan få en putt framåt på din andliga väg. Men också genom att bli antagen och utgiven om du satsar på ditt skrivande. Eller att du plötsligt ger dig i väg på en långresa tillsammans med likasinnade, i sökandet efter svaren på vem du egentligen är.Den 4/12 är det åter igen en solförmörkelse i ditt 4:e hus vilket återigen sätter fokus på hem och familj, om du inte flyttade eller förändrade din boendesituation i somras så kan det nu åter komma på tapeten. Ett härligt kreativt år står för dörren! Med härliga Jupiter i Vattumannen så bildas det, äntligen, en känsla av flow för dig. Då luftens element är i fokus 2023. Även Saturnus kommer befinna sig i Vattumannen under ett par år, så med Jupiters flöde skapas även en möjlighet för dig att få struktur och ordning och reda i det härliga flöde som skapas. Men Saturnus står också för utökat ansvar och både Jupiter och Saturnus befinner sig i ditt femte hus.

Finansiera

Konstigt nog var 2023 så överfullt av om inte faktiska så tankar på romantiska relationer och olika fram-och-tillbaka-rörelser här att det kan kännas nästan ointressant att ägna sig åt romantik när 2023 börjar. Istället för att försöka aktivera ditt kärleksliv är det som att du hellre lutar dig tillbaka och läser en bok om vad kärlek kan vara, eller investerar tid och energi i tankar på hur du kan älska dig själv bättre. Samtidigt kan det här året också bjuda på en stabilisering i relationer, där stormarna passerat och du istället i lugn och ro kan möblera om i lugnet. Många Jungfruar flyttar ihop eller stabiliserar en relation i en mer grundad miljö, och uppskattar alltmer en delad vardag. Djupare relationer får ett uppsving framförallt under mitten av maj till slutet av juli, där du får ett helt nytt perspektiv på vad en person kan göra för dig i ditt liv. Under den höst och vinter som passerade fanns en djup frustration kopplad till sex, och det här är något som du nu tar tag i. Det får en rivstart redan i januari, där du gör det tydligt för dig själv och andra vad du saknar och behöver. När denna revolution dundrat förbi blir det lättare, roligare och intressantare att börja utforska dina lustar och passioner med ett öppet sinne. Årets mest romantiska perioder finner du, förutom den ovan nämnda, i mars, augusti, november och början av december.

Familj

Om det är något som du gör klokt i att lägga lite extra tid på under 2023 så är det ditt hem. Hemmet kommer få allt större betydelse detta år, inte nödvändigtvis för att du kommer spendera mer tid där än under 2023, men för att resan livet tagit med dig, och oss alla, på under året gör att du nu har ett allt större behov av en trygg plats där du vet att saker är som du vill ha dem. Det här tillsammans med ett nytt, brinnande intresse för din egen hälsa ger det här året en prägel av välmående och att rota sig. Hur du väljer att ta hand om din kropp är mindre viktigt, men att du lägger mer och mer tid på att se till att du mår bra är inget annat än en självklarhet detta år, och universum kommer göra allt för att pusha dig i den riktningen. ‍

Karriär

Söker du nytt jobb nu är det bra att veta att stjärnorna är med dig. Det kan ge arbetslycka för dig som är en sådan trogen och duktig medhjälpare. Var dig själv och framgången blir din.

Relationer

Väduren och Vattumannen är ditt bästa val, tror mina stjärnor. Men följ ditt hjärta.

Astrologråd

Det kan vara jobbigt för dig att klara ekonomin just nu och därför bör du hålla hårt i dina slantar. Slösa inte. Bäst vinstchans i spel är lotter som avgörs av slumpen. Ditt bästa lyckotal är 4Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Jungfrun juli 2022

Det blir inte lätt för jungfruar att träffa nya människor i Juli. Horoskop Jungfrun juli …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *