Horoskop Fiskarna maj 2023

Under Maj, som är en månad fylld av kärlek för många, och det kommer säkert inte heller att vara annorlunda för Fiskarna. Horoskop Fiskarna maj 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Naturligtvis kommer du att vara förtjust, men om din partner gör dig besviken, kan det sätt du hanterar detta visa mycket om hur din relation är, och som du kanske inte har erkänt för dig själv på länge. Horoskop Fiskarna maj 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Därför är det nu ett utmärkt tillfälle att stanna upp ett tag och tänka efter på om du är helt nöjd i ditt förhållande eller inte.Denna period kan också bringa ånger från det förflutna. Horoskop Fiskarna maj 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Du borde inte gräva in i detta för djupt, utan hellre se framåt.

Månadshoroskop Fiskarna maj 2023 – karriär och ekonomi

Fiskar som är singlar kommer speciellt att njuta av Maj väldigt mycket, då en intressant person korsar era vägar. Oxen kan sällan motstå en möjlighet till att uppleva något nytt.

Månadshoroskop Fiskarna maj 2023

Det finns mindre bekymmer, så du kan fokusera på andra viktiga saker, som din familj, där du kanske kan förvänta dig några heta nyheter. Efter att du rusat genom året, hitta tid för familjen – det är det viktigaste du har.

Hälsohoroskop

Under den sista sommarmånaden är du full av fysisk och psykisk energi.

Pengar

Mellan den 13 maj och 28 juli befinner sig Jupiter, turens och expansionens planet, i fiskarna, i det första huset för personlighet. Jupiter backar in i vattumannen sedan i den retrograda rörelsen men kommer att komma tillbaka till fiskarna och påverka detta tecken liksom ditt första hus för personlighet under 2023. Jupiter alstrar visdom och personlig utveckling. Ni har turen med er och ni ser saker från nya perspektiv. Det är mycket man kan lära sig med och även kunskapstörsten ökar och ni vill verkligen förstå världen, samhället, omvärlden. Ni vill veta vad meningen med allting är på ett inspirerande sätt och ni kan inspirera andra människor med. Du är med Jupiter i det första huset utgående, större än själva livet. Du kan i vissa fall ven gå upp i vikt om du inte lyckas uppta större utrymme i andra sammanhang. Osjälviska tendenser, förlåtelse, förmågan till att komma över det mesta blir viktigare. Idealismen blir också större och all intuition, alla insikter, kan hjälpa dig att se den stora bilden. Tyvärr kan självdestruktiva tendenser av alla slag också expandera på grund av Jupiter, såsom lögner, illusioner, missbruk, tendens till självisolering och eskapism.  Man har alltid ett val så klart.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Fiskarna juli 2022

I juli kommer fiskarna att vara under stor påverkan för olika känslor. Horoskop Fiskarna juli …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *