Horoskop Fiskarna februari 2023

I februari kommer fiskarna att vara ganska nervösa, och de kan ofta vara kolerisk med andra. . Därför är det möjligt att de du känner kommer att undvika dig för att på så sätt undvika konflikter, och du bör också göra detsamma om du känner att du är upprörd. Horoskop Fiskarna februari 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Om du inte gör något alls, kan du inte heller orsaka någon skada. Horoskop Fiskarna februari 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Relationer

Dessutom kan du använda lite av din tid för personlig självutveckling eller bara för att koppla av.Denna månad kommer också att vara en utmärkt tid att fokusera mer på din hälsa. Horoskop Fiskarna februari 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Arbete

Ditt hälsotillstånd har inte varit det bästa under vintern, och därför bör du försöka att göra förändringar till det bättre i din livsstil.

Månadshoroskop Fiskarna februari 2023 – karriär och ekonomi

Februari påverkar dig främst i kärlek. Mars, den första vårmånaden, är ett tecken på att lugna ner sig på jobbet.

Månadshoroskop Fiskarna februari 2023

Chefer märker din ansträngning, entusiasm och flitighet. Glöm inte att få tillräckligt med vila.

Hälsohoroskop

Men oroa dig inte, även om ditt förhållande tar slut, har du många sommarupplevelser framför dig.

Pengar

Saturnus, omstruktureringens planet och Jupiter, turens planet, kommer att befinna sig i vattumannen under 2023 och därför kommer de att påverka ditt tolfte hus för hemligheter, insikter och enskildhet. Det blir nog omedvetna mönster som förändras under 2023 med Saturnus, den stora läraren i det tolfte huset. Man kan säga att de omedvetna antagandena förändras. Den andliga spirituella sidan kan dessutom bli lite viktigare. Nu kan ni göra er av med rädsla och inhibition. Fiskarna utvecklar dessutom tillit, att det finns mänskliga och osynliga krafter som hjälper till. Saturnus i det tolfte huset kan alstra utvecklingen av ett ansvar som man har för andra människor med och många fiskar vill hjälpa de människor som inte är lyckligt lottade och som har det svårt. Samtidigt blir de mer sig själva, eftersom fiskarna styr över det tolfte huset där Saturnus och Jupiter befinner sig. De krafter som varit omedvetna som styrt över era liv, såsom låt oss säga förutfattade meningar om hur något eller någon är börjar försvinna. Mycket blir synligt; det finns en del du medvetandegör. Jupiter hjälper dig att hantera det mesta dock. Å andra sidan kan de här processerna vara rätt så subtila eftersom både Saturnus och Jupiter gömmer sig i det tolfte huset. Deras påverkan kan komma i form av inspiration och insikt. Ni blir nya människor eftersom all gammal programmering kommer att försvinna. Vissa fiskar kan däremot också jobba med sig själva medvetet, genom terapi, meditation, andningsövningar, affirmationer, reflektion, yoga, etc. De retrograda rörelserna som äger rum i vattumannen och systerhusen tvillingarna och kräftan kommer inte att påverka på ett lika avgörande sätt eftersom alla hus handlar om reflektion, meditation, introspektion och det förflutna. Därför kommer Merkurius retrograd att hjälpa istället för att hindra fiskarna. Ni får chansen att kunna tänka om och omvärdera erfarenheter i det förflutna samt inse hur allt påverkat er. Kvadraturen till Uranus i oxen, huset för kommunikation och interaktion, kan alstra insikter som är frigörande men du kan tycka att sådana saker är inte tillämpbara. Du kan också göra motstånd mot andras insikter och ibland dina egna. De kommer att göra nytta när du är redo.

Familj

Astrologisk prognos

Råd

Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Fiskarna april 2023

I April kommer fiskarna att verka som de är annorlunda personer på grund av Merkurius …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *