Horoskop Fiskarna 2023

Vattentecknet Fiskarna är mycket känslomässigt och 2023 kommer att vara särskilt svårt för dem. Men denna period kommer att lära dig mycket om dig själv, och du kommer att få en möjlighet att titta på dina egna beteendemönster från avstånd. Räkna med mycket gråt och raseri, men också glädje och skratt. För Fiskarna kommer 2023 att representera tydliga bevis på att i allt dåligt finns det också nåt positivt. På grund av Jupiter i Vattumannen har du många idéer, till exempel hur du effektiviserar ditt arbete på jobbet. Men du kommer också att vara rädd för mer ansvar så du inte blir så glad när din chef ger dig en större uppgift. Oroa dig inte, horoskopet visar att när du accepterar denna uppgift, så kommer du inte ångra det. Det kan tvärtom hjälpa dig i utvecklingen av din karriär. Sommaren kommer att väcka raseri inom dig, vilket betyder att du kommer att verka aggressiv för personer i din närhet. Kom ihåg att det inte är någon mening att ventilera dessa känslor till andra. Köp istället en boxboll och slå den tills du har fått nog. Eller, när du är hemma ensam, börja skrika i en kudde eller vänd in mot väggen. Du kommer att bli förvånad över hur bra det faktiskt fungerar. När 2023 når halvårsskiftet kommer du redan att känna dig helt utmattad. Resan är inte slut än och raseri kommer nu att ersättas av sorg. Om du känner dig mer emotionell än vanligt, gråt ut på axeln till en nära vän. Fiskarna behöver den här typen av kontakt, och de kommer att känna en omedelbar tillfredsställelse. Horoskopet kanske inte är korrekt i allt, men det är nästan säkert att detta år kommer att representera betydande utveckling för dig. Du har rensat dina känslor, och framtiden väntar på dig. Var inte rädd, för den kommer att bli mycket ljusare än ditt förflutna. Fiskarna kommer att avsluta året med sin familj – de kommer att ge en hjälpande hand när det behövs. Du har gått igenom mycket, så att göra något kommer inte att göra någon skada – till exempel åka på en naturresa eller SPA-helg. Du förtjänar verkligen avkoppling, och dessutom så hjälper det dig att tänka på annat. Speciellt när du tar din partner eller dina vänner med dig, då kommer du att ha mycket roligt – och skratt är en av de bästa medicinerna för själen. Horoskop Fiskarna 2023 – läs det bästa horoskopet här!

Kärlek

Våga öppna dig så har du chans till ett rart möte som får ditt hjärta att klappa. Har du redan en hjärtevän så var extra uppmärksam mot denne. Det blir i övrigt ett tryggt kärleksår. Horoskop Fiskarna 2023 – läs ett omfattande horoskop om olika ämnen här!

Pengar

Om du funderar på att slå in på en ny livsväg är 2023 perfekt för det. Du har både de möjligheterna och beslutsamheten som behövs. Du vill skaffa dig nya erfarenheter, komma ut bland folk samtidigt vill du hitta något som ger uttryck för ditt människointresse. Är du född 9/3-14/3 känner du starkt Neptunus krafter. Din känslighet tilltar och du kanske känner att du behöver mer tid att ladda innan du möter omvärlden. Musik och meditation mår du gott av. Neptunus främjar inte egoism och nu känner du hur gärna du vill finnas till för andra mindre lyckligt lottade – utan att du räknar med att få något åter. Neptunus är ju den planet vi kopplar till just ditt tecken så det som skrivs nu passar in på de flesta Fiskar. I år förhöjs Neptuns inflytande för en del av er. Neptunus kommer att vara i Fiskarnas tecken ytterligare cirka fyra år. Vilka underbara energier som förhöjs nu! Arbete i grupp eller med grupper står för den djupa utvecklingen. Detta är inte nytt för dagen utan har pågått i flera år. Det känns viktigt att kunna göra skillnad och du möter dynamiska människor som ibland provocerar men belyser en del av dina inre egenskaper. Kanhända du även har kontakter som tar fram din förmåga att hjälpa människor i kris. Just detta livsområde: vänner eller sammanslutningar av olika slag blir ett högaktuellt intresseområde för dig årets sista månader. Det är du som har de originella idéerna i år. Du tänker i nya banor och öppnar dig för nya strömningar. Det är ett tema av förnyelse på tankeplanet. Det inre livet som är så viktigt och framträdande hos dig som Fisk accentueras i år. En känsla av att det inre livet är det ”verkliga livet” stärks. Du kan vilja dra dig tillbaka en aning. Samtidigt stärks din inlevelseförmåga och du odlar ett kreativt intresse du länge närt. Ekonomiska frågor tar din uppmärksamhet i anspråk till hösten Du har diskussioner med din partner om kostnader och investeringar, till exempel. Du tänker dessutom på ett djupare plan och utforskar dina egna och andras känslor. Det kan behövas förnyelse på flera områden och du är villig att se till att de kommer till stånd. Maj och juni är det din fritid, dina barn och kärleken som dominerar. Fina upplevelser väntar!Horoskop Fiskarna 2023 – du hittar ett gratis och sant horoskop i det här inlägget!

Hälsa

Du gick igenom stora, betydande sociala förändringar under 2023, kära Fisk. Ditt sociala liv förändrades dramatiskt. Din roll bland vänner fick ny form, många Fiskar fick nya kollegor eller nya förutsättningar för sociala kontakter via jobbet, drog till sig nya personer och även om det låter främst härligt, så var det också ett tidvis ganska förvirrande skifte. Sociala restriktioner gjorde det inte lättare, och mellan varven kunde det kännas tomt. Som att du tappade personer, eller inte hittade rätt i umgänget. Samtidigt lärde du dig mycket, inte minst om vilka du kan räkna med. 2023 tar med sig vissa av dessa tankar, men ger dig främst något helt annat att processa. Det som händer detta år är att du gör en djupdykning in i dig själv, ställer dig öga-mot-öga med jag:et och lär dig saker som du kanske anat, men aldrig sett så tydligt. Det här är ingen liten sak, utan det här är ett år där spegeln blir den stora metaforen. Fiskarna kopplas ofta till speglar eftersom vattnet där de bor kan ligga glasklart. Den här spegeln kommer du inte undan i år, och även om vattnet krusas ibland, så finns det mycket att lära sig från att möta den egna blicken.

Årligt horoskop Fiskarna 2023 – karriär och ekonomi

Kära fisk, välkommen in i ett år av total förvirring. Du får alltså inget break från din drömvärld. Året präglas av ett dilemma: att tala från hjärtat, eller att ljuga litegrann? Under året behöver du göra upp med din tendens att trassla in dig i saker och fly från allt som känns lite jobbigt. Det är slut med det nu. Du behöver lära dig kommunicera dina behov. Det håller helt enkelt inte längre att ghosta dina vänner när de beter sig illa, nu måste språket ut! Även för den konflikträdda. Du ska självklart ta det lugnt och göra saker i din takt, men se till att agera rättvist för alla inblandade. Det vinner du på i längden. Under sommaren kommer saker och ting lätta upp och du har riktigt goda chanser på kärleksfronten. Juli är en perfekt månad för den som länge letat efter romantik, det ser nämligen ut att kunna bli riktigt hett då. Det är mycket möjligt att du kommer träffa en lekfull person som kommer lära dig hel del. Under 2023 kommer du stöta på en del utmaningar på jobbfronten. Men här ska du inte vara rädd för förändringar! Det kommer blir så bra så. Du kommer kanske känna dig lite överväldigad av förväntningar från din omgivning, men du klarar faktiskt mer än du tror. Det kan finns en riktigt stor belöning att vänta, och kanske hittar du äntligen rätt i livet? Du kommer också lära dig en viktig läxa när det kommer till att balansera din integritet och att bjuda på dig själv.  Blev 2023 som du hade tänkt dig? Nedan kan du läsa förra årets horoskop!

Årshoroskop 2023:

Väduren: Jobba hårt.Oxen: Våga mer.Tvillingarna: Våga växa.Kräftan: Kräv mer av dina relationer.Lejonet: Du måste bli den bästa arbetsmyran i stacken.Jungfrun: Njut av allt du tar dig för, selflove rakt igenom. Vågen: Gå vidare från gammalt groll och lämna ohållbara situationer.Skorpionen: Börja blogga.Skytten: Jag vet att det skrämmer skiten ur dig, men det är dags för dig att ta ansvar för din ekonomi.Stenbocken: Den resa du varit på sedan 2008 ändrar plötsligt riktning.Vattumannen: Kanske dags att börja gå i terapi?Fiskarna: Nu går vi från önskedröm till handling.

Kära fisk, året börjar med en rejäl dos inspiration. Under mitten på januari kommer du känna dig lite extra kreativ, och det kan vara riktigt bra för dig att fånga upp det. Det kan till exempel vara bra för dig att anteckna mycket under den här perioden, så att du sparar alla dina idéer för resten av året. Under 2023 kommer du definieras och växa mycket med hjälp av större sammanhang. Kanske börjar du på en ny arbetsplats, en ny utbildning eller ett förbund av något slag, och där kommer mycket av din tid läggas. Under året är det viktigt att du engagerar dig i och tar plats i gruppsammanhang. För genom de sammanhangen kommer du bli otroligt inspirerad, och chanserna att du möter personer som kan ha stor inverkan på din framtid är inte låga. Och framtiden, den handlar 2023 mycket om. Under året kan det vara så att du får många ryck. Du vaknar upp en morgon och tänker, “Jag ska bli veterinär!” för att nästa dag tänka “Nej, författare ska jag bli!”. Huvudsaken är inte att du ska klura ut vad du ska ägna exakt hela ditt liv åt, utan mer att du tillåter dig själv att drömma och faktiskt ge efter för dina drömmar. Ibland kan du ha svårt att manifestera vad du faktiskt vill genom dina drömmar och tankar, men 2023 är här för att ändra det. Nu går vi från önskedröm till handling. Okej du vill bli veterinär, finns det en skola för det? (Ja, det finns det nog) Kan du söka till den? När är högskoleprovet? Sådana mer exakta handlingskraftiga mål kommer vara viktiga för dig under året.

Under våren kan det bli så att du känner dig lite obekväm i ditt hem. Plötsligt är färgen på väggarna helt fel eller så känns området inte rätt. Det kan till och med vara så att din partner som du flyttade ihop med i all hast är superjobbig att bo med och att du står inför en mängd frågor som skaver. Den här tiden kan trigga en flytt, och möjligtvis ett uppbrott. Och nej, du behöver inte vara rädd för att förlora kärleken i ditt liv. Är du singel är det lugnt och tar det slut med någon under våren eller början av sommaren, ja då kanske ni inte var menade för varandra ändå. Tänk på att din bekvämlighet och trygghet är värd att prioritera här kära fisk, och att du inte ska glömma dina gränser för kärlekens skull.

Årligt horoskop Fiskarna 2023

Vandra din själs väg! Jupiter och Saturnus har precis vandrat in i ditt tolfte hus, Fiskarnas eget hus. Så under 2023 längtar du efter att få mycket tid för dig själv. Att utvecklas i djupet av dig själv och att lyssna på din själ. Den spirituella vägen lockar dig och du dras till det mystiska, esoteriska och djupa. Under detta år kan du verkligen utvecklas på det mediala planet, det är också ett år då du längtar efter att lära och att undervisa. Så fundera på vilka spännande ämnen du vill fördjupa dig i. Mellan 15/5 – 28/7 går Jupiter in i ditt första hus och du blir mer extrovert och vill gå nya vägar i livet. Du kan då känna att du hittat ditt kall och att du vill visa för världen vem du är och vad du vill. Då får du en försmak av Fiskarnas år som kommer 2023. Du längtar efter förnyelse och att resa iväg för att hitta din soultribe och du kanske även funderar på att flytta för att leva ditt liv på en annan plats. Expandera dina livsdrömmar och mål och sikta på en underbar framtid. Den 28/7 backar Jupiter åter in i ditt tolfte hus och du vill få mer tid att lyssna till din intuition. Saturnus befinner sig också i ditt tolfte hus, Saturnus är karmaplaneten så du kan nu också bli mer klar över din karma och vad du behöver utveckla inom dig själv. Saturnus i Vattumannen bildar en kvadratur till Uranus i Oxen under hela året och i ditt fall berörs ditt 12:e hus och ditt 3:e hus. Det är en utmanande aspekt och du längtar efter frihet. Det kan vara friheten i att kunna uttrycka dig fritt; skriv, tala och sjung så du får ett flöde av alla känslor som ständigt rör sig inom dig. Träna på att skriva ner det du känner och upplever och låt tankarna forma vackra ord, det kan bli en dikt men det kan också bli en bok. Begränsa dig inte utan sikta på det du längtar efter. Under året som kommer så har vi även två eclipseperioder att vänta, en i början av sommaren och en senare på hösten. Under dessa perioder är det som att Universum ger dig en välbehövlig knuff framåt, du kanske inte känner att du är beredd, men det är du! I alla fall så påbörjas den första eclpiseperioden den 26/5 med fullmåne och total månförmörkelse i Skytten i ditt 10:e hus. 10:e huset är karriärhuset så du kan plötsligt vilja förändra din karriär och du kan uppleva att allt sker snabbt! Ta chanser och satsa på det du drömmer om. Den 10/6 är det nymåne i Tvillingarna med delvis solförmörkelse, den inträffar i ditt 4:e hus för hem och familj. Det kan innebära förändringar i ditt familjeliv och även gällande din bostad. Du kan bestämma dig för att renovera eller helt enkelt för att flytta. Den andra perioden inleds den 19/11 med fullmåne med delvis förmörkelse i Oxen i ditt 3:e hus. Det ger dig underbara möjligheter och kan utmana dig till att tänka utanför boxen och dela dina talanger med världen! Du lyckas nå ut bra med det du vill dela med världen! Den 4/12 är det nymåne med total solförmörkelse i Skytten, och den sker återigen i ditt 10:e hus! Så här ges nya möjligheter till positiva förändringar i din karriär. Så ställ dig frågan under 2023, vad längtar du efter i djupet av din själ? Vad är ditt kall i livet? Lyssna till din guidning och intuition oc
h förverkliga dig själv fullt ut.

Finansiera

Relationer på hemmaplan är de som kan kännas allra svårast att navigera under 2023, men är också de där du lär dig allra mest. Här tvingas du öva på att lyssna, att hålla känslorna på plats men också på att se på relationer ur ett större perspektiv. Många Fiskar har även relationer som utvecklas på jobbet, och här krävs också ett visst jonglerande för att hålla isär känslor och det som behöver göras. I övrigt är det här ett år där andra, för att verkligen komma åt dig, behöver komma i kontakt även med dina skuggsidor. Klarar de av att komma riktigt nära dig, så nära att du nästan inte vet om du har några hemligheter kvar alls, så kan något nästan magiskt öppna sig. Men det här är ingen enkel sak, för helt bekväm med att släppa in folk riktigt så nära är du inte. Samtidigt finns det i den här sårbarheten otrolig potential för att en djupare relation ska kunna etableras. Från mitten av maj till slutet av juli väntar en otroligt utvecklande tid för dig, som mycket väl kan elda på ditt kärleksliv rätt bra. I övrigt inkluderar dina mest romantiska perioder slutet av februari till slutet av mars, juni månad samt slutet av juli till slutet av augusti.

Familj

Det här är årets stora rubrik. Det här är året där många Fiskar tar sig an en helt ny roll, helt nya ambitioner, förändrar hela sig själva. Det är ett år av att ömsa skinn, att komma ut som en ny, att återfödas eller veckla ut nya vingar. En stor process väntar alltså, och den kommer ta sin lilla stund. Under en strålande period från mitten av maj till slutet av juli ser du tydligare vad denna nya fjäderskrud består av, men det är bara en försmak på något mycket större som skall komma. Det här gör att året kan bli rätt tufft ibland, att det blir en del ensamtid och att du med fördel tar dig an svårare saker nu. Terapi och meditation är bara de mest uppenbara saker som du kan i alla fall testa. Allt för att möta skuggsidorna av dig själv. Eventuell flytt kan bli aktuell, och i så fall ligger detta nog redan och gror i bakhuvudet när året börjar. Denna förändring på hemmaplan har inte sällan att göra med en relation eller en tillökning, och i slutet av maj kan det hända rätt mycket kring detta. Vad gäller hälsa så är det bara ett holistiskt tänkande som gäller. Det är nämligen den avgörande frågan detta år: hur mår du? Så länge du vågar ställa dig själv den och verkligen svara, är du på god väg.

Karriär

Du kommer nog att få det betydligt lugnare i ditt arbete nu. Syssla med det du är van vid och vänta med ­förändringar. Om du funderat på att skriva ner dina tankar och börja på en bok, gör det nu.

Relationer

Stjärnorna tycker att Oxen och Kräftan kan ge dig det bästa stödet.

Astrologråd

Du tycks vara ganska sparsam och det är ju rätt just nu. Stjärnorna tror att du kan ha lyckan till vinst om du spelar på ett sifferspel som Keno eller Lotto. Ditt bästa lyckotal är 3Här hittar du ett urval av horoskop för alla stjärntecken för 2023: kärlek, karriär, pengar, familj, hälsa. Läs gratis och sanna horoskop på vår webbplats.

Kontrollera också

Post Image

Horoskop Fiskarna juli 2022

I juli kommer fiskarna att vara under stor påverkan för olika känslor. Horoskop Fiskarna juli …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *